Nyolc cigándi játékos szerepelt az U12-es régió válogatottban

A Zemplén válogatott színeiben nyolc 2007-es születésű Cigánd SE játékos vett részt a Danone Kupán.

Miskolcon került megrendezésre a régió csapatainak részvételével zajló Danone Kupa. Az eseményen nyolc csapat képviselte az Észak-magyarországi régiót, akik közül a kikerült győztes továbbjutott a budapesti döntőbe. Az országos döntőben első helyezett Barcelonába utazik majd, és képviselteti magát mint Magyarország legjobb 2007-es születésű csapata.

Nagy Zsolt Csaba, az STK elnöke és Nagy Gábor, a CISE utánpótlás szakmai vezetője voltak a csapat edzői, akik csak gratulálni tudnak a fiúknak!

Nagy Gábor értékelése: – Fiataljaink nagyon lelkes játékkal hívták fel magukra a figyelmet! Kis szerencsével a döntőbe is juthattunk volna, ha a játékvezető a Mezőkövesd elleni döntőbe jutásért folyó mérkőzésen, 40 másodperccel a vége előtt nem fújt volna be ellenünk egy büntetőt, ami miatt 1-1 lett a mérkőzés végeredménye. Ez sajnos a matyófödieknek volt kedvező, mi pedig így a 3. helyért küzdhettünk. A gyerekeket annyira sokkolta ez a szituáció, hogy már nem bírtak koncentrálni a következő mérkőzésre és így a 4. helyre futotta erőnkből. Megmutatták a srácok, hogy fel tudják venni a versenyt komolyabb csapatokkal szemben is!
Szép volt fiúk! Hajrá Cigánd!

Eredmények:
Miskolc Népkert – Zemplén válogatott 0 – 0
Salgótarján – Zemplén válogatott 0 – 1
Mezőkövesd Zsóry – Zemplén válogatott 1 – 1

A 3. helyért:
Sajóvölgye Focisuli – Zemplén válogatott 2 – 0

A budapesti döntőbe a Diósgyőri VTK csapata jutott be.

Csapattagok:
1. Halász Bálint kapus
2. Horváth Gergely védő
3. Szigeti Csongor védő
4. Jóni Zsolt középpályás
5. Balogh Bálint középpályás
6. Garami László középpályás
7. Dócs Zsombor középpályás
8. Bandor Rodrígó támadó

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!