Oravecz Zénó: “van bennünk potenciál”

Elégedetten értékelte az eddigi munkát a visszatérő játékos, aki szerint minden telhetőt megtesznek majd, hogy győztesen vívják meg az előttük álló mérkőzéseket.

 Azt, hogy milyennek látja a csapatot Oravecz Zénó a következőket mondta:
– Úgy gondolom, hogy van bennünk potenciál! A keretből jó páran együtt jártuk végig a cigándi utánpótlás csapatokat, szóval az összhanggal nincs probléma, és úgy gondolom ez az egyik alapja egy sikeres csapatnak. Mindezek mellett a pályán kívül is jóban vagyunk egymással. Most pedig kiegészültünk pár idősebb és egyben rutinosabb, és néhány fiatalabb, saját nevelésű játékossal, ami tovább növeli az esélyeinket, de inkább a pályán szeretnénk megmutatni a tudásunkat!
Az elmúlt héten napi két edzéssel készült a keret, erről a következőképpen vélekedett játékosunk:
– Mivel az elmúlt évben keveset edzettünk többen is a csapatból, ezért nem volt kellemes visszaszokni a napi két edzéshez. A hét vége felé már nem csak fizikailag, de szellemileg is elfáradtunk, és ez ki is jött a szombati edzőmeccsen, mert bár az eredmény nem tükrözi, de nagyon sokszor pontatlanok voltunk. Viszont a sikerért meg kell dolgozni, és az elmúlt hét is csak a javunkat szolgálja majd – mondta játékosunk.
Arra a kérdésre, hogy visszatérése után, hogy érzi magát a csapatnál így válaszolt:
– Jól érzem magam nagyon! Az öltözőben szuper a hangulat, főleg amikor én is ott vagyok – vágja rá a 23 éves középpályás. – Az edzések is jó hangulatban telnek. Reméljük sokan ki fognak látogatni a meccseinkre és szurkolnak majd nekünk, hogy minél jobb eredményeket érjünk el. Azt nem tudjuk megígérni, hogy minden meccset megnyerünk, de azt garantálom, hogy amikor kifutunk a cigándi mezben a pályára, a szívünk ott lesz velünk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért, mert mindannyian kötődünk a klubhoz!
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!