Pontokkal kell hazatérni

A Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában a Sopron együtteséhez látogatunk.

A papíron többre hivatott – a táblázat 13. pozícióját elfoglaló vasutasok a 2016/2017-es szezonban eddig visszafogott teljesítményt produkáltak, hiszen a 29. forduló előtt 8 győzelem, 11 döntetlen és 9 vereség a mérlegük. Az előző fordulóban győztek először tavasszal a SZEOL ellen. Akár hiszik, akár nem a Sopron utoljára a negyedik fordulóban – még augusztusban – győzött utoljára hazai pályán  – a Szolnok ellen. Reméljük nem most szakad meg a hűségvárosiak pechszériája, mert nekünk most már mindenképpen pontokkal kell hazatérni.

Swietelsky-Soproni VSE (13.) – Cigánd SE (19.)

Játékvezető: Barna Gábor

Asszisztensek: Lémon Oszkár, Szécsényi István

Tartalék játékvezető: Zierkelbach Péter

Szénay Péter: Sajnos még mindig várunk az első győzelemre. A felkészülési mérkőzések után mindenki máshogy képzelte el a tavaszi szereplésünket, de gól nélkül nem lehet pontokat szerezni. Keressük a gondot és próbálunk valamin változni. Most Sopronban lépünk pályára, már kedden reggel elindultunk és este a helyszínen edzettünk. Három játékosra nem számíthatunk: Szilágyi öt sárga lapja miatt nem szerepelhet, és még két sérültünk is van: Kuti Krisztián és Varga Kevin csak három-négy hét után segíthet nekünk. Hétfőn az öltözőbe látogatott a vezetőség és egy órát töltöttünk együtt, beszélgettünk. Remélem, hogy most még jobban megérti mindenki, hogy ha bent akarunk maradni a bajnokságban, akkor hétről hétre bizonyítanunk kell. Sopronba annak reményében utaztunk el, hogy mindenki mindent megtesz a három pont megszerzése érdekében.

Helyszín: Káposztás utcai Stadion

Cím: 9400 Sopron, Káposztás utca 4.

line_purple

Belépőjegy információk:

– A felnőtt belépők egységesen 1.000,- forintba, a diák/nyugdíjas jegyek 500,- forintba kerülnek.

– A 14 éves kor alatt ingyenes a belépés.

– Felhívjuk figyelmüket, hogy a Soproni Városi Stadionban beléptető rendszer üzemel, így a jegyvásárlás kizárólag fényképes igazolvánnyal lehetséges.

Térkép:

Szóljon hozzá!