Prisztács: “közösen megküzdünk a sikerért, alázattal, csapatszellemmel és akarattal!”

Prisztács Tamás vezetőedző a Putnok elleni vereség után minden felelősséget magára vállalt. Ezen a héten pedig már az elmúlt meccs hibáiból is tanulva szeretné visszavezetni csapatát az első négy fordulóban látottra.

– Nem volt egyszerű egy ilyen hazai vesztes mérkőzés után elkezdeni az első szeptemberi hetünket. Teljesítményünk messze volt az ideálistól, és a futball megmutatta – a fiatal csapatnak – a keserű oldalát. Sajnos ami eddig működött, az Putnok ellen nem jött be, és összeestünk mint a kártyavár. Nagy mértékben hiányoltam az alázatot és a csapatszellemet, ezek azok az aspektusok, melyek nélkülözhetetlenek ha győzni akarunk – értékelte az elmúlt mérkőzést csapatunk vezetőedzője.

– Augusztusban négyből négy mérkőzésen azt játszottuk amit megbeszéltük, némi hibával, de összegezve szép modern futballt produkáltunk, sok gólhelyzettel. Büszke voltam a csapatomra az augusztusban mutatott teljesítményért.

– Vasárnap újból egy kiváló gárdával játszunk. Mindenki nevében mondhatom, hogy csapatom javítani akar, és megteszünk mindent azért, hogy minél hamarabb azon a hullámon legyünk, ahol augusztus végén voltunk. Két olyan csapat fog találkozni, mely tabellán nem azon a helyen található, ahol szeretne lenni. Mi elölről kezdjük az egészet és közösen megküzdünk a sikerért, alázattal, csapatszellemmel és akarattal! – fogadkozott a fiatal tréner.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!