Prisztács Tamás: “2018-ban erősebb csapatot fogunk látni a pályán”

Erőnléti edzőnket kérdeztük, hogyan értékeli az eltelt félszezont és mit várhatunk a következőtől.

 

– Hogyan értékeled az őszi idényt?
– Az őszt közömbösnek értékelem több ok miatt is. Fiatal csapattal indultunk neki a bajnokságnak. A csapat többsége a szezon előtt alacsonyabb osztályban játszott, tehát próbáltuk a játékosokat nem kitenni nagy nyomásnak. Voltak az ősszel jobb meccseink, de viszont gyengébbek is, tehát a mostani pozíciónk a tabellán teljesen reális. A Magyar kupában sikerült eljutnunk a legjobb 32 közé, érzésem szerint itt jobb eredményre számítottunk, de sajnos ilyen a foci, gól nélkül nem lehet meccset nyerni és továbbjutni.

– Január 8-án kezdődik a téli felkészülés, milyen feladatok várnak a srácokra?

– A játékosok egyéni tervet kaptak, melyet január 8-ig teljesíteniük kell. Utána közösen nekiindulunk a teszteléseknek, és az ott kapott eredményekhez készítjük a további edzéstervet. Már most örülök, mert én nagyon szeretem ezt az időszakot, ekkor lehet észrevenni, hogy ki milyen karakter, kinek hol van a teljesítményi háttere, és ki mennyire őszinte.

– Az elvégzett munkát követően milyen tavaszra számíthatunk majd?
– A tavasz meg messze van, én csak egyet tudok megígérni, hogy 2018-ban, erősebb csapatot fogunk látni a pályán, úgy fizikailag mint mentálisan!
– Neked mivel telik a szünet, kivel töltöd az ünnepeket?
– Most még különböző szemináriumokon veszek részt, az ünnepeket pedig családi körben töltöm.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!