Prisztács Tamás: “A csapat nagyon komolyan veszi a felkészülést”

A harmadik hetébe lépett NB III-as csapatunk felkészülése. Az eltelt két napról Prisztács Tamás, erőnléti edző számolt be.

– Lassan a harmadik hét felénél járunk, és azt látom, hogy a csapat nagyon komolyan veszi a felkészülést – vág bele Prisztács Tamás. – Az edzéseken minden egyes játékos 100%-os teljesítményt nyújt, ennek az egész edzői stáb nagyon örül.
– Hétfő délután egyénre szabott csoportos edzésen vettek részt a játékosok. Ezen a foglalkozáson különböző kompenzációs gyakorlatot végeztünk. A játékosok sokat tanulnak, és edzésről-edzésre próbáljuk az eddig elsajátított rossz mozgási szokásokat eltávolítani – jelentette ki a tréner.
– A mai napon két edzéssel folytattuk, melyen specifikus és dinamikus gyakorlatokat, futásokat végeztünk. Ezen az edzésen két játékos is részt vett az U-19-es csapatból. Remélhetőleg ez a szokás stabillá válik és utánpótlás játékosaink élni fognak a lehetőséggel. Közös célunk, hogy minél több saját nevelésű játékosnak szerepet adjunk, ezzel is ajtót nyitva nekik a jövőben – fogalmazott Prisztács.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!