Rajtra készen (VIDEÓ)

Ma 17 óra 30-tól megkezdődik a bajnokság NB III-as csapatunk számára.

Az első fordulóban – hazai környezetben – az újonc Füzesgyarmat gárdáját fogadjuk. Mindkét csapatban nagy volt a mozgás a nyáron, ellenfelünknél két ismerős névvel is találkozhatunk. Az egyik új játékosuk, volt csatárunk, Robert Popescu, de ide igazolt a nyáron Pataki Zalán is, akit kevésbé ismerhetnek szurkolóink, mert ugyan a mi játékosunk volt az elmúlt bajnoki évben, de végül mindkét idényben kölcsönbe szerepelt Tállyán.

Felkészülési mérkőzéseinket felemás sikerrel zártunk, bár ezeken az eredmény másodlagos volt, sokkal fontosabb volt, hogy az új játékosok megtalálják a helyüket a rendszerbe és megfelelően összecsiszolódjanak a későbbiekben, hogy eredményesek tudjunk lenni a bajnokságban. Reméljük már most is láthatjuk ezeknek a jeleit, és sikerül győzelemmel rajtolnunk.

Cigánd SE – Füzesgyarmati SK

Játékvezető: Mencsik László

Asszisztensek: Benkő Róbert, dr. Kulcsár Judit

Boros Tibor Füzesgyarmati SK szakosztályvezető, szakmai koordinátor: – 34 év telt el azóta, mikor még labdaszedőként jelen voltam csapatunk utolsó III. osztályú mérkőzésén, álmodni sem mertem róla, hogy bármikor is részese lehetek újra egy ilyen élménynek. Tisztában vagyok vele, hogy a közelmúltban nem egy szintet képviselt a két csapat, de mindent meg fogunk tenni, hogy lehetőségeink szerint felnőjünk a hazaikhoz és, ha a kellő hatékonysággal meg tudjuk szervezni a védelmünket legyen esélyünk a pontszerzésre.

Szénay Péter nyilatkozata:

Szóljon hozzá!