Régiós Bozsik-programokon szerepelt az U-11 és az U10-es korosztály

Az elmúlt vasárnap U-11-es és U-10-es csapataink kiemelt Régiós Bozsik tornán szerepeltek.

U-11

A csapat kerete: Halász Bálint, Oláh Koppány, Pekarik Péter, Deák Marco, Karászi Milán, Holi Levente, Ádám Ervin.

Eredmények:

Felsőzsolca – Cigánd SE 2-0

Salgótarján – Cigánd SE 1-2

Miskolc Volán Népkert – Cigánd SE 0-3

Mezőkövesd – Cigánd SE 1-1

Sárospatak – Cigánd SE 1-0

Oláh Levente, vezetőedző: – A első mérkőzésen még nem sikerült kellően felvenni a ritmust, de a második mérkőzéstől feljavult a játékunk, és ez eredményességben is megmutatkozott! Minden egyes játékost dicséret illet, ugyanis a sok hiányzó miatt csere nélkül kellet végig játszaniuk a mérkőzéseket és ennek ellenére is nagyszerűen teljesítettek! Ki szeretném emelni Halász Bálintot, aki hatalmas védéseivel sokszor tartotta meccsben a csapatot, valamit Pekarik Pétert aki a védelem vezére volt! A tornát és a csapat teljesítményét pozitívan értékelem! A legjobb cigándi játékos Pekarik Péter lett! Gratulálok az egész csapatnak!

 

U-10

A csapat kerete: Kopasz Botond, Ugrai Zalán, Balabás Patrik, Lejko Mátyás, Horváth Erik, Horváth János, Tóth Máté, Kovács Gergő.

Eredmények:

Cigánd SE – Felsőzsolca 4-0

Cigánd SE – Salgótarján 1-3

Cigánd SE – Miskolc Népkert Volán 3-0

Mezőkövesd – Cigánd SE 4-1

Cigánd SE – Sárospatak 5-1

Dócs Gergő, vezetőedző: – Nagyon jól kezdődött számunkra a torna, sajnos kis létszámban tudtunk megjelenni így a idő múlásával kissé hullámzó lett a játékunk. Ez a korosztályunk először szerepelt ilyen jellegű tornán, így összességében elégedett vagyok a csapattal, kitettek magukért! A torna legjobb cigándi játékosa Horváth Erik lett, aki kimagasló teljesítményt mutatott. Ezúton is gratulálok a csapatnak, csak így tovább!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!