Régiós Bozsik-tornán vett részt U-11-es csapatunk

U-11-es csapatunk április 8-án Putnokon vett részt a Régiós „B” Bozsik tornán. A mérkőzéseket nagyszerű körülmények között, az Elek Ákos Sportcentrumban rendezték meg.

Gönczi Zoltán, vezetőedző beszámolója: – Sajnos a szokásostól kisebb létszámban tudtunk elutazni, ami úgy gondolom nagyban befolyásolta szereplésünket. Az első mérkőzést a Salgótarján csapatával játszottuk. A meccs elején nehezen vettük fel a ritmust, de ahogy telt az idő egyre jobban magára talált a csapat és azt játszották amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. A második mérkőzést a Kazincbarcikával játszottuk, akikkel minden szoros és parázs mérkőzéseket játszunk, ami most sem történt másképp. Ezen a meccsen már érezhető volt a fáradtság és a kevés csere a csapaton így nem tudtuk a szokásos arcunkat mutatni. A tornához hozzá tartozik, hogy a kedvezőtlen sorsolás miatt sajnos 3 meccset kellett egymás után lejátszanunk ami nagyon felemésztette az energiáját a srácoknak. A harmadik mérkőzésen a Sajóvölgye Focisulival mérkőztünk meg ahol már nagyon dekoncentráltak voltunk és megbüntették hibáinkat. Egy mérkőzés pihenő után következett az Eger elleni összecsapás, ahol sajnos teljesen szétesett a csapat, de egy rossz szavam nem lehet rájuk mert küzdöttek hajtottak ami csak erejükből telt. Az utolsó Mezőkövesd elleni mérkőzésen nagyon összekapták magukat a fiúk ahol a legjobb játékkal rukkoltak elő és itt már lehetett látni hogy mire is képes a csapat valójában. A jövőben igyekszünk ezt a formánkat mutatni és menni tovább a megkezdett úton. A legjobb cigándi játékos Csáki Gergő lett, aki kiváló védőmunkájával érdemelte ki az elismerést. Ezúton is gratulálok, de nem csak neki hanem az egész csapatnak!

A csapat tagjai: Benő Áron, Ablonczy Csanád, Csáki Gergő, Jóni Zsolt, Szigeti Csongor, Dócs Zsombor, Máté Csaba, Pekarik Péter, Sikora Bence

Eredmények:

Cigánd SE – Salgótarján 1 – 1
Cigánd SE – Kazincbarcika 1 – 2
Sajóvölgye Focisuli – Cigánd SE 4 – 1
Eger SE – Cigánd SE 6 – 0
Cigánd SE – Mezőkövesd 1- 3

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!