Remek szezont zárt U-16-os leánycsapatunk

U-16-os leánycsapatunk 5. helyen végzett az elsőosztályú háromnegyedpályás bajnokság Észak-Keleti csoportjában. Dócs Károly tanítványai remekül helytálltak az erős mezőnyben.

Dócs Károly, vezetőedző: – Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen remek leánycsapata van Cigánd városának. Köszönöm ezt a 22 hónapot, amit kaptam tőletek, sok jót és rosszat egyaránt, de ez kölcsönös volt. Igaz az, hogy a lányokkal a legnehezebb dolgozni, szerintem az elején volt nehéz, amíg meg nem ismertük egymást. Együtt tornákat, bajnokságot nyertünk, aminek részesei voltak azok a játékosok is, akik ebből a bajnokságból már kiöregedtek és jelenleg a DVTK színeiben játszanak. A szezonzáró vacsora díjátadóján Preszoly Vivien elismerést kapott egész éves kiváló munkájáért. Gratulálok neki és az egész csapatnak. Mindenkinek jó pihenést, és kellemes nyarat kívánok!
 
A csapat tagjai: Bányácski Eszter, Bányácski Zsófia, Bárány Emese, Baráz Judit, Feka Mária, Fodor Réka, Gál Amanda, Garami Fruzsina, Gulya Kitti, Gyömgyösi Melinda, Horváth Bianka, Illés Petra, Iski Petra, Jóni Ramóna, Keserű Boglárka, Pártai Diána, Preszoly Vivien, Soltész Bianka, Törteli Csenge, Trikó Melitta, Vaskó Mónika.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!