Remek U15-ös siker!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 19. forduló

Cigánd SE  – Sajóvölgye Focisuli SE     3 – 0     (3-0)

Cigánd: Petró – Dókus (Balogh) – Iski (Szabó) – Petercsák – Paronai (Bukus) – Tárkányi – Kanalas (Lakatos) – Polyák – Zamatóczky (Kolompár) – Sütő (Grega) – Boldog (Kolozsvári). Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzők: Polyák (2), Tárkányi

Paronai Tamás: – Végre megfelelő létszámban jelentünk meg a találkozó előtt, igaz fentről is kaptunk játékost és ez stabilitást is adott a csapatnak, az ilyen mérkőzéseket kell megnyerni, ahhoz hogy előrébb tudjunk lépni a tabellán. Remélem, hogy egy jól működő kapcsolat kezdete volt ez az U 17-es korosztállyal.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 19. forduló

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE   1 – 5    (0-2)

Cigánd: Farkas (Fedor) – Oláh (Gönczy) – Setét – Béres – Horváth (Balogh) – Lejko – Jóni (Bandor Rodrigó) – Mándi (Bandor Renátó) – Szigeti – Csáki (Dócs) – Nemes. Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerző: Horváth.

Szőlősi Lóránd: – Sajnos ismét egy vereség, ami elkerülhető lett volna. A srácok mentek hajtottak, helyenként még jól is játszottak. Viccet félre téve, az első félidően volt 8 játékosom akik belülről nézték a meccset. A második féldiőben erre még az is rátetőzött, hogy tiszteletlenül beszéltek egymással és legfőképp velem! Én ezt soha nem fogom soha eltűrni! Azokat a játékosokat sajnálom akik mindent megtettek, hogy ezt a meccset megnyerjük de volt 2-3 olyan emberem aki azt hitte, hogy sztár és bármit megtehet, de rájöttek, hogy mégsem. Nagy problémáink vannak kapus szinten is, mivel 5 lövésből 5 gólt kaptunk. Megyünk tovább előre és mindent megteszünk, hogy a hétvégén nyerjünk, mivel a statisztikák alapján idegenbe jobb a formánk mivel még nem kaptunk ki. Gratulálok az U15 győzelméhez!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!