“Rengeteget kell dolgoznunk és akkor azt hiszem nem lehet gond, hogy akár…”

Tíz nap alatt négy tétmérkőzést játszik felnőtt csapatunk, valamennyit idegenben. Úgy hozta a sors, hogy ebből az MVSC ellen egymás után kétszer is meg kell mérkőznünk. A két találkozó között beszélgettünk játékosunkkal, Balla Jánossal.

– Megbízható, jó teljesítmény nyújtottál az eddigi mérkőzéseken a csapattal egyetemben! Mi a véleményed az eddig eltelt meccsekről, és a bajnokságról?
– Köszönöm szépen! Megpróbáltam mindig a legtöbbet kihozni magamból. Vártuk már nagyon a rajtot, bíztam benne, hogy jók leszünk, mert úgy gondolom jól sikerült a felkészülésünk, ahol mindenki maximálisan odatette magát. Ez így is alakult, hiszen az első meccsen idegenben nyertünk egy jó csapat otthonában, aki évről-évre a bajnokság elején végeznek. Utána jött a kupameccs megint idegenben, szintén egy jó csapat ellen, de ezt az akadályt is sikeresen vettük, így egy meccs választ el minket a főtáblára jutáshoz.
– Ez az egy meccs mennyire lehet más mint a szombati? Milyennek láttad hétvégi ellenfelünket, az MVSC-t, akikkel szerdán ismét megmérkőzünk?!
– Egy igazan masszív, fiatal csapat pár rutinos játékossal kiegészülve. Nagy öröm nekünk, hogy egy nagyon jó pályával rendelkeznek, ami nekünk előnyt jelent. Azt hiszem ez volt az első meccs ahol azt tudtuk játszani amit szeretnénk, és ami legfontosabb ez az eredményben is megmutatkozott. A szerdai kupameccs már egy újabb mérkőzés, nem szabad a szombati találkozóból kiindulnunk, de azért magunkban megvan mivel tudunk előre jutni ellenük. Szerdán is győzni utazunk Miskolcra!
 – Az egyik rangidőse vagy fiatal csapatunknak, milyen a társaság?
– Teljesen új csapat alakult, de valamennyien itt nevelkedtünk, itt nőttünk fel, és sokan tudják, hogy mi tettünk eddig is Cigándért. Ezért tudtam, hogy nem lehet gond hamar összerázódnunk, főleg úgy, hogy ez párosult egy jó felkészüléssel, amihez minden feltétel adott volt.
– Látva ezt a remek rajtot, milyen helyezéssel lennél elégedett a bajnokság végén?
– Erről még korai lenne beszélni, mert még nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak. Rengeteget kell dolgoznunk és akkor azt hiszem nem lehet gond, hogy akár az elején végezzünk, amit persze szeretnénk is!
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!