Serdülő csapataink Kazincbarcikán vizitáltak

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 2. forduló:

Kazincbarcikai SC – Cigánd SE 5-2 (1-2)

Cigánd: Balogh – Fodor (Szabó) – Varga – Iski – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Lakatos – Sándor – Takács – Kolozsvári. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Tárkányi (2)

Paronai Tamás: – A második fordulóban, ami számunkra a Sajó völgye elleni halasztás miatt a debütálás volt, Kazincbarcikára látogattunk.  Mivel újoncok vagyunk a csoportban előzetesen nem tudtuk milyen erőt képvisel a KBSC csapata. Alapemberünk sérülése miatt kissé át kellett formálni a csapatot, Iskit kellett belső védőként játszatnunk szűrő helyett így a 4-4-2 es felállást preferáltuk. A kezdés után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, jól járattuk a labdát, a középpályát uraltuk a játékot.  Ez az eredményen is meglátszott, hiszen Tárkányi előbb mintegy harmincról szabadrúgásból lőtte ki a rövid felsőt, majd nagyjából tíz perccel később 16-ról akcióból vágta a labdát a hosszú alsóba. Pár perc múlva, egy rossz kapus kijövetelnek köszönhetően szépítettek a hazaiak. A második félidőben már teljesen más felfogásban játszottunk, ahol már látszott jó pár játékoson az edzéslátogatottság száma . A  Barcika sorra dolgozta ki helyzeteit és húsz perc alatt 4 gólt is szereztek. A végén voltak lehetőségeink a szépítésre, de rendre rossz döntést hoztunk a kapu előtt. Úgy érzem, hogy ezt a mérkőzést meg lehetett volna nyerni, de az erőnlét és 3 kezdő emberünk hiánya illetve az egyénieskedés és nem a csapatjáték előtérbe helyezése miatt kellett vereséget szenvednünk. Szombaton a Miskolc Volán Népkert SE csapatát fogadjuk 11 órától, ami egy kicsit sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 2. forduló:

Kazincbarcikai SC – Cigánd SE 5-3 (2-3)

Cigánd: Filep (Sikora) – Novák – Béres – Csáki (Szigeti Cs.) – Gulyás – Lejko – Jóni (Setét) – Mándi – Szigeti Z. – Móricz – Juhász. Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőnk: Gulyás (3).

Dócs Gergő: – Az elmúlt hétvégén U14-es korosztályunk Kazincbarcikán vett részt bajnoki mérkőzésen. A mérkőzést nagyon jól kezdtük hamar vezetéshez jutottunk. A félidőben 3-2re vezettünk, góljaink mellett rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul. A második félidőre játékunk kicsit visszább esett több hibát is vétettünk, melyeket az ellenfél ki is használt. Összességében elégedett vagyok a csapatommal és gratulálok az ellenfélnek is. A hétvégi fordulóban a Miskolc Népkert csapatát látjuk vendégül 13 órától.

 

 

 

 

 

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!