Serdülő csapatainknak is sűrű programja volt az őszi szünetben

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 1. forduló pótlása

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE     3 – 6     (1 – 2)

Cigánd: Balogh – Szabó – Kolompár – Iski – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Lakatos – Polyák – Kolozsvári – Sándor. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Polyák, Tárkányi, Sándor.

Kiállítva: Iski

Paronai Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben Polyák révén megszereztük a vezetést, a másodikban a Sajóvölgye egy bomba góllal azonnal egyenlített is. Sajnos ezután egy játékos fegyelmezetlenségének köszönhetően elúszni látszott a mérkőzés. 4-1-nél óriási küzdéssel felzárkóztunk 1 gólra és úgy látszott, hogy akár pontot is menthetünk. A vendégek azonban sok helyzetük közül a végén kihasználtak még kettőt így magabiztosnak tűnő győzelmet arattak. Ki kell emelni Balogh kapusunkat, aki hatalmas védésekkel köztük egy tizenegyes hárításával, sokáig meccsben tartotta csapatunkat!

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 1. forduló pótlása

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE    1 – 9   (0 – 6)

Cigánd: Fedor – Béres – Móricz– Gulyás – Setét (Balogh) – Lejko – Jóni – Mándi – Szigeti – Csáki (Dócs) – Nemes (Horváth). Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőnk: Gulyás.

Dócs Gergő: – Rögtön a mérkőzés legelején, a 10. másodpercben üres kapura hagytunk ki helyzetet. Az ellenfelünk nagyon összeszedett csapat volt, magasan a legjobb a bajnokságban. Sok hibából kaptuk a gólokat de ettől függetlenül nem adtuk fel, több helyzetünk is volt de ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani. Gratulálok a csapatomnak!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 7. forduló

Cigánd SE – FC Tiszaújváros     1 – 8    (0 – 3)

Cigánd: Balogh – Iski – Petercsák – Paronai (Bukus) – Tárkányi – Lakatos (Szabó) – Polyák – Dókus – Nagy – Kolozsvári (Kolompár) – Sándor. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőnk: Polyák

Paronai Tamás: -A Tiszaújváros nagyon jól használta ki a magassági és fizikai előnyét, amivel mi nem tudtunk mit kezdeni. Ráadásul csatáruk ritka szerencsés napot fogott ki, hiszen mind a 8 góljukat ő szerezte.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 7. forduló

Cigánd SE – FC Tiszaújváros  6 – 1    (2 – 0)

Cigánd: Fedor – Béres (Balogh) – Móricz – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni (Dócs) – Mándi – Szigeti – Csáki (Balogh) – Nemes (Horváth). Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőink: Gulyás (2), Horváth (2), Mándi, Nemes.

Dócs Gergő: – Már a bemelegítésnél látszódott a fiúkon, hogy a mai mérkőzésen nem lesz probléma. Az elejétől kezdve letámadtuk ellenfelünket, folyamatos nyomás alatt tartottuk őket és hamar sikerült is betalálnunk. Nagyon szervezetten játszottunk sokat volt nálunk a labda és visszaköszönt az amit a pénteki edzésen Nagy Gábor segítségével gyakoroltunk! Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 8. forduló

Cigánd SE – Karcagi SE    7- 4    (3 – 2)

Cigánd: Balogh – Bukus (Szabó) – Nagy – Petercsák –Paronai – Tárkányi – Lakatos – Dókus – Polyák – Kolozsvári – Sándor. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Tárkányi (5), Dókus, Polyák

Paronai Tamás: – Az eddigi eredményeik alapján egy nagyon erős Karcag látogatott hozzánk és ezt bizonyították is. Háromszor is vezettünk az első félidőben, de ezt a vendégek folyamatosan egalizálták. A második félidőben azonban a nyomásunk gólokban is megmutatkozott, hiszen 8 perc alatt négyet is sikerült szereznünk, amivel végérvényesen sikerült bebiztosítani a három pontot. Tárkányi jó játékának köszönhetően (öt gólt szerzett) sikerült egy nagyobb arányú győzelmet szereznünk.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 8. forduló

 Cigánd SE – Karcagi SE   4 – 2      (2 – 0)

Cigánd: Fedor – Móricz – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni (Balogh) – Mándi (Dócs) – Szigeti – Csáki (Nemes) – Horváth – Béres. Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőink: Mándi (2), Gulyás, Horváth

Dócs Gergő: – Látszott a mérkőzés elején, hogy szokni kell a csúszós talajt, de ezen felül jól játszva sikerült gólokat szereznünk annak ellenére, hogy ellenfelünk durván játszott. Gratulálok a csapatomnak!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 9. forduló

Tállya KSE – Cigánd SE      7 – 1     (2 – 1)

Cigánd: Balogh – Nagy – Sándor – Iski – Petercsák – Paronai (Papp) – Tárkányi – Lakatos – Dókus – Polyák (Szabó) – Kolozsvári (Kolompár). Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőnk: Iski

Paronai Tamás: – Szinte a legerősebb kerettel sikerült elindulnunk a Tállyai mérkőzésre. A nyári felkészülési mérkőzésünk jóvoltából tudtuk, hogy nehéz lesz akár ponttal is távozni vendéglátóinktól. Az első félidőben mindkét csapat sok hibával játszott, amit a pálya talaja nagyban befolyásolt. Fordulás után hibát hibára halmoztunk, és ezt ki is használták a hazaiak, tíz perc alatt háromszor is betaláltak, amivel sikerült megtörni a csapatot a vége pedig súlyos vereség lett. Ezen a mérkőzésen mindenki mélyen tudása alatt játszott, senkiben nem volt meg a győzelemhez elengedhetetlen tűz.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 9. forduló

Tállya KSE – Cigánd SE    11 – 1     (5 – 0)

Cigánd: Fedor – Móricz – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni (Sikora) – Horváth – Béres – Csáki (Balogh) – Ragán (Dócs) – Nemes. Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőnk: Móricz

Kiállítva: Móricz, Balogh

Dócs Gergő: – Az elejétől érződött hogy nagyon jó ellenfél ellen fogunk játszani és ez meg is mutatkozott a pályán. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki és nagy nyomás alatt tartottak minket. A spori nagyon szétfújta az utolsó 25 percet és ki is állítottak két játékost tőlünk miközben az ellenfél rugdosott minket… Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytállásért!

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 10. forduló

Sajóvölgye Focisuli SE – Cigánd SE      8 – 2     (0 – 2)

Cigánd: Balogh – Iski – Petercsák – Paronai  –Tárkányi – Kolompár (Szabó) – Dókus – Polyák – Kolozsvári – Sándor – Fodor. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Paronai, Polyák

Paronai Tamás: – Olyan első félidőt produkáltak a srácok, amit a szezonban még egyszer sem. Szinte hiba nélkül csinálták a dolgukat sorba vezettük kontráinkat a bomba erős hazaiak ellen, aminek meg is lett a gyümölcse. Balogh kapusunkon ekkor nem lehetett kifogni, hatalmas bravúrokat mutatott be aminek köszönhetően félidőben 2 góllal vezettünk. A következő játékrészben sajnos teljesen szétesett a csapategységünk. Egy potya gól után a Sajóvölgyét már nem lehetett megállítani. Futószalagon jöttek a góljaik és újabb nagyarányú idegenbeli vereség lett a vége.

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 10. forduló

Sajóvölgye Focisuli SE – Cigánd SE    17 – 1     (5 – 1)

Cigánd: Fedor – Orosz – Gulyás – Lejko – Jóni – Mándi – Szigeti – Csáki – Juhász – Horváth – Nemes. Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőnk: Jóni

Dócs Gergő: – Sajnos nagy vereségbe szaladtunk bele, több sérült és beteg játékosom volt és nem tudták vállalni a játékot, így pont 11 játékossal utaztunk el a mérkőzésre és ennek köszönhetően nagyon elfáradt a csapat a nagy nyomástól. Köszönöm azoknak akik eltudtak jönni a mérkőzésre, gratulálok a Sajóvölgye csapatának!

 

 

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!