Sikeres tavaszi rajt

Fiú U15 II. osztály Északi csoport 14. forduló

Sajóbábonyi VSE – Cigánd SE      0 – 5   (0-5)

Cigánd: Balogh (Petró) – Dókus – Kolompár (Szabó) – Petercsák – Paronai – Tárkányi – Lakatos – Kanalas – Polyák – Kolozsvári – Sütő

Gólszerzők: Tárkányi (2), Paronai, Polyák, Kanalas

Paronai Tamás: – A fiúk nagyon jól álltak bele a mérkőzésbe és gyorsan megnyugtató előnyt szereztek, ezzel az első félidőben gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa. A második játékrész az egyénieskedések miatt értékelhetetlen volt. Bízom benne, hogy a srácok a második félidei játékuk után belátják, a foci csapatjáték és az egyéni megoldások nem vezetnek célra. Következő mérkőzés Ózd csapata ellen lesz vasárnap 11 órától hazai pályán.

 

Fiú U14 II. osztály Északi csoport 14. forduló

Sajóbábonyi VSE – Cigánd SE     1 – 6   (1-3)

Cigánd: Fedor (Farkas) – Setét – Dócs (Bandor Rodrigó) – Lejko – Mándi (Bandor Renátó) – Szigeti (Oláh) – Csáki – Horváth – Nemes – Balogh K. (Juhász) – Gönczy (Balogh L.)

Gólszerzőink: Horváth (3), Mándi (2), Nemes

Szőlősi Lóránd: – Először is szeretném megköszönni a Cigánd SE-nek, hogy felkért a feladatra. Nagyon jó érzés győztes meccsel debütálni egy új klubnál és csapatnál! A meccsről annyit, hogy helyenként jól játszott a csapat, de van hová fejlődnünk mivel nagyon sok a lemaradásunk. Minden edzésen azon vagyunk, hogy ezt minél hamarabb kiküszöböljük, amihez úgy látom a gyerekek is pozitívan állnak. És nem utolsó sorban szeretném megköszönni a csapat volt edzőjének Dócs Gergőnek a segítségét és sok sikert kívánok neki mind a sportban mind a magánéletben! Mi pedig edzünk, edzünk és edzünk hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni és minél többet fejlődjenek a gyerekek.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!