Sok gólos meccsek

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 18. forduló

Cigánd SE – Tállya KSE          4 – 2     (0-1)

Cigánd: Petró – Dókus – Balogh (Sándor) – Kolozsvári – Iski – Petercsák – Paronai (Szabó) – Tárkányi – Polyák – Sütő – Kanalas (Horváth). Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Paronai (3), Iski.

Paronai Tamás: -Az első félidőben kapkodva türelmetlenül játszottunk, ami mellé párosult a szezon legrosszabb védekezése. A mérkőzés előtt megbeszéltekből gyakorlatilag semmit nem tartottak be a srácok, aminek meg is lett az eredménye. A folytatásban a múlt hetitől is nagyobb fordítást mutattak be a játékosaim, hiszen itt nem csak egyenlítésre futotta az erejükből, hanem győztesen hagyhatták el a pályát. Ezúton is gratulálok nekik!

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 18. forduló

Cigánd SE – Tállya KSE     4 – 7    (3-4)

Cigánd: Fedor (Farkas) – Szigeti Z. – Mándi – Gönczy (Bandor) – Setét – Lejko – Jóni (Szigeti Cs.) – Csáki (Dócs) – Nemes – Balogh – Oláh. Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Szigeti (2), Mándi, Oláh.

Szőlősi Lóránd: – Most sajnos nehéz valamit is mondani, mivel a győzelmi sorozatunk megszakadt. Az első négy meccs alapján fejlődést láttam a csapaton, de a mai meccsen sajnos visszafelé léptünk kettőt. Egy gyenge ellenfél ellen sikerült idehaza kikapni ezzel nem lenézve az ellenfelet. Saját magunkat okolhatjuk a vereségért, mert úgy jártunk, mint a múlthéten az első húsz percben az öltözőben maradtunk és az ellenfél 4-0-ra vezetett. A félidő előtt sikerült a hátrányunkat 1 gólra ledolgozni, de amíg mi mindent kihagytunk addig az ellenfél kaput eltaláló lövése mind bement. Sajnos meglátszott a két emberünk hiánya, de sebaj megyünk tovább. Úgy érzem időbe jött ez a pofon mert azt hittük hogy hogy közbe meg dehogy. Hétvégén szeretnénk javítani, de már nem az új mezbe, mert az kicsit megzavart minket. A mi színünk a kék!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!