Szakértőink: Fiumei Viktor és Imrő László (Sényő-Carnifex FC)

Vasárnap folytatódnak az NB III Keleti csoport küzdelmei. A 9. forduló összecsapásait az Fiumei Viktor-Imrő László, sényői edzőpáros tippelte meg.

Tállya – Sényő: – A hazai csapat szervezetten, tudatosan futballozik. Kétszer játszottunk velük edzőmérkőzést, mindkettő nagyon jól sikerült. Az ibrányi pálya ugyanakkor nekünk sem teljesen idegen. Ha ugyanabban a felfogásban játszunk mint az elmúlt bajnoki mérkőzéseken, akkor olyan nagy problémánk nem lehet. Számszerű eredményt erre a mérkőzésre kabalából nem mondanánk!

ESMTK – Füzesgyarmat: – Két hasonló stílusban játszó csapat. Viszont a Füzesgyarmat képes mindenkire nagy nyomást helyezni. Úgy érezzük ezen a mérkőzésen is rá fogják tudni erőltetni az akaratukat a hazai csapatra. Tippünk: 1-2.

DVTK II – Eger: – A DVTK II fiatal játékosai képesek jó eredményeket elérni. Sok tehetséges játékos alkotja a csapatukat akik hétről-hétre fejlődnek. Viszont az Egri csapat lendületben van nagy skalpokat gyűjtött be az elmúlt fordulókban, és ezt most ki is fogják használni. Tippünk: 1-2.

Szolnok – DEAC: – A Szolnok nem sok időt szeretne ebben az osztályban eltölteni. A vendég csapat pedig sokkal jobb csapat attól mint ahol jelenleg a tabellán elhelyezkedik. Ez egy nagyon jó mérkőzés lesz. Tippünk: 1-1.

Salgótarján – Tiszaújváros: – A hazai csapatról még nincsen sok információnk. De azt azért tudjuk,hogy otthon mindenkire veszélyt jelentenek. Viszont a Tiszaújváros is sokkal előrébb fog végezni a tabellán a bajnokság végén. Tippünk: 1-3.

Sajóbábony – Nyírbátor: – A hazai csapatot még akkor láttuk játszani mikor a megyei I-ben szerepelt. Azóta jelentősen átalakult a keretük és egy nagyon felkészült szakember irányítja őket. Viszont a másik szabolcsi csapatnak természetesen nagyon szorítunk. Reméljük ki is javítják a kisiklásukat. Tippünk: 1-3.

Jászberény – Putnok: – A Jászberény szintén magasabb osztályba vágyódik. A Putnok évek óta meghatározó stabil tagja az NB III Keleti csoportjának. Két felkészült szakvezető csatájában most döntetlent érzünk. Tippünk: 1-1.

Cigánd – Gyöngyös: – Mind a két csapatnak nagy szüksége van a győzelemre. Ha a hazai csapat ismét szervezetten és fegyelmezetten játszik, akkor hazai pályán megszerezhetik a 3 pontot – az ellen a vendégcsapat ellen, aki pontot lopott az ESMTK-tól. Tippünk: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!