Szakértőnk: Bereczky Attila

A hétvégén a 22. fordulóval folytatódik az NB III Keleti csoport küzdelmei. A párosítások kimenetelét Bereczky Attila, a Nemzeti Sport újságírója jósolta meg.

Tállya KSE–Termálfürdő FC Tiszaújváros: – A szimpatikus hazai csapatnak nagy szüksége van a pontokra, s ez az akarat győzelmet érhet. Tippem: 2–1.

DEAC–Balassagyarmati VSE: – A debreceniek szerdán nagy pofont kaptak, most javíthatnak. Tippem: 2–0.

Gyöngyösi AK–Tiszafüredi VSE: – A remek ősz után eddig pocsék tavaszt tudhat maga mögött a Tiszafüred, ezért is várok gyöngyösi sikert. Tippem: 3–1.

Monor SE–Füzesgyarmati SK: – A forduló rangadója a listavezető és a remek formában levő Füzesgyarmat meccse. A vendégek a DEAC otthonában remekül futballoztak, s Monoron is meglepetést okozhatnak. Tippem: 2–2.

MTK Budapest II–Nyírbátori FC: – Az MTK a vesztett pontok alapján nagyon közel áll a dobogóhoz, ez pedig pluszmotivációt jelenthet, ám a masszív Nyírbátort nem könnyű legyőzni. Tippem:1–1.

Jászberényi FC–Putnok FC: – A hétközi eredmények azt sugallják, hogy a Putnok van jobb formában, ha meg tudják ismételni Cigándon mutatott játékukat Jászberényből is három ponttal távozhatnak. Tippem: 1–3.

Diósgyőri VTK II–Cigánd SE: – Hatalmas iramú találkozót várok a két fiatal csapattól. Tippem: 2–2.

Fotó: Alföld TV

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!