Szakértőnk: Bódi Csaba

Vasárnap zárul az NB III Keleti csoportjának küzdelemsorozata. Az utolsó forduló párosításait Bódi Csaba, a A Heves Megyei Hírlap sportrovat-vezetője, a heol.hu sportújságírója jósolta meg.

Debreceni EAC–Diósgyőri VTK II: – Győzelem esetén mindkét csapaa kozmetikázhat a helyezésén, de lényegi kérdésekben ez a mérkőzés már nem dönt. Ennek megfelelően nagy izgalom aligha várható. Tippem: 1–1.
Erzsébeti SMTK–Jászberényi FC: – A már biztos ezüstérmes erzsébetiek régen kóstolták a győzelem ízét, ráadásul egy hete a szezon legsúlyosabb vereségét szenvedték el az MTK-nál. A berényiek is pontot visznek a fővárosból. Tippem: 0–0.
Gyöngyösi AK–MTK Budapest II: – Csank János érkezése után a veretlenül megvívott hét mérkőzés 15 pontja bebiztosította a GYAK NB III-as tagságát. A legutóbbi három meccsen elszenvedett vereség után a győztes hazai zárás is ösztönzi a hazaiakat, akik meg is szerzik a három pontot. Tippem: 3–2.
Tiszafüredi VSE–Monor SE: – A bajnok monoriak veretlenségi sorozatának megszakítása esetén léphet el a kieső helyről a füredi gárda. A bravúr azért is elképzelhető, mert az utolsó forduló mindig hoz meglepetést. Tippem: 2–1.
Balassagyarmati VSE–Putnok FC: – Utoljára április 7-én győzött a Gyarmat, ám ha a Putnok ellen megteszi a nógrádi gárda, marad remény a bennmaradásra. Igaz, ehhez a vetélytársak botlása is szükséges. Hazai pályán maradnak a pontok. Tippem: 2–1.
Tállya KSE–Füzesgyarmati SK: – Utóbbi hat mérkőzése egyikét sem nyerte meg a tállyai társulat, ám a végjátékot mattal zárják a borsodiak. A siker akkor lesz fényes, ha NB III-as hosszabbításért ért. Tippem: 2–1.
Termálfürdő FC Tiszaújváros–Cigánd SE: – Az újvárosiak számára még megvan az esély a bronzéremre, ami motivációnak éppen elegendő lehet egy szoros meccsen kiharcolt győzelemhez. Tippem: 1–0.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!