Szakértőnk: Boros Tibor (Füzesgyarmati SK)

Újabb forduló, immár a tizenegyedik következik vasárnap, az NB III Keleti csoportjában. Ezt a játéknapot Boros Tibor, a Füzesgyarmat szakmai koordinátora tippelte meg.

Putnok-Nyírbátor: – A vendégeknél gondok vannak gazdasági téren, otthoni meccsen bebizonyították, hogy sportemberek, viszont kérdés rendeződnek a dolgok. Putnok utolsó pillanatban szerzett góllal hazavitte mindhárom pontot Tiszaújvárosból, ez önbizalom növelő győzelem. Hazai pálya előnye nekik kedvez. Tippem: 3-1.

Salgótarján-Sényő: – A nógrádi csapat a bajnokság elején okozott meglepetéseket viszont most egy jó csapattal találkozik. A listavezető jó passzban van kiváló játékosokkal, és megfogja nyerni a meccset. Tippem: 0-2.

Sajóbábony-Gyöngyös: – A borsodiak jól kezdték a mérkőzést Sényőn, de talán a nagyobb rutin a hazai csapat mellett szólt. A Gyöngyös az edzőváltás óta veretlen és egyre jobb formában van. Tippem: 1-1.

Tállya-Füzesgyarmat: – A hazai csapat idén jól teljesít, a múlthéten elszenvedett vereséget gondolom szeretné kijavítani, ebben azonban nem szeretnénk partnerek lenni. Tippem: 0-2.

Jászberény-Tiszaújváros: – Két csalódott csapat találkozója, ahol a hazai csapat más célokért küzd, itt egy újabb lehetőség bizonyítani. Tiszaújváros a hosszabbításban szenvedett vereséget, ami fájó lehet, viszont egy döntetlenre ezen a találkozón is jók lehetnek. Tippem: 1-1.

ESMTK-DEAC: – Mindenki tuti hazai győzelemre tippelne, jól szerepelnek a hazaiak viszont nem meggyőző játékuk. Vendégeknek otthon jól megy, viszont ha nem szeretnének izgulni a végén idegenben is gyűjteni kellene a pontokat. Talán most van is rá lehetőség. Tippem: 2-2.

DVTK II-Szolnok: – A fiatalok a rutin ellen, talán ez jut eszembe erről a párharcról. A vendégcsapatnál vannak a minőségi játékosok és ezt a mérkőzést is behúzzák. Tippem: 1-2.

Cigánd-Eger: – Ismét egy olyan párharc ahol két csalódott csapat találkozik. Hosszabbításban kapott ki a Cigánd, az Eger is egy góllal maradt alul az ESMTK-val szembe. Most kiélezett mérkőzésre számítok, döntetlen végeredménnyel. Tippem:1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!