Szakértőnk: Füzesi Bálint

Füzesi Bálint, a Nemzeti Sport Online újságírója tippelt az NB III Keleti csoport 26. fordulójában rendezendő mérkőzésekre.

Eger SE–Cigánd SE: – A nagyon nehéz helyzetben lévő, edzőváltáson átesett Cigánd megpróbál bekapaszkodni az utolsó szalmaszálba. Tippem: 1–2.

Debreceni EAC–ESMTK: – Súlyos vereséget szenvedett legutóbb otthon az ESMTK, Debrecenben már stabilabbak lesznek, de nem tudnak nyerni. Tippem: 1–1.

Szolnoki MÁV FC – DVTK II: – Csábi József irányításával újra a helyes úton halad a Szolnok és hazai környezetben ismét győz. Tippem: 3–1.

Nyírbátori FC–Putnok FC: – Az élmezőny csapataihoz képest kevés gólt szerez a Nyírbátor, de egy találattal jobb lesz a borsodiaknál. Tippem: 1–0.

Sényő-Carnifex FC–Salgótarjáni BTC: – A Cigándhoz hasonlóan az SBTC-nek is az utolsó szalmaszálba kapaszkodást jelenti a találkozó. Tippem: 1–1.

Gyöngyösi AK–Sajóbábony VSE: – Egyre jobb formában a Gyöngyös és a Sajóbábony ellen otthon is tartja a három pontot. Tippem: 2–0.

Füzesgyarmati SK–Tállya KSE: – Még van esélye a dobogóra a Füzesgyarmatnak, de nem lesz könnyű dolga a kiesés ellen küzdő Tállya ellen. Tippem: 2–2.

Termálfürdő FC Tiszaújváros–Jászberényi FC: – A forduló másik idegenbeli sikerét ebben a párosításban várom, a Jászberény az egymás után elszenvedett két vereség után nyernek a kényelmes pozícióban lévő újvárosiak otthonában. Tippem: 0–1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!