Szakértőnk: Molnár István

Molnár István, az Észak-Magyarország megyei napilap sportszerkesztője állított fel egy prognózist a tavaszi “nyitóforduló” előtt.

NB III Keleti csoport, 18. forduló

Nyírbátori FC – Cigánd SE: – A bodrogköziek otthon megverték a szabolcsiakat, akik szegényebbek lettek egy gólkirály-jelölttel, 1-1.
Monori SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros: – Papíron, helyezések alapján ,,tuti” pályaválasztó győzelem, de lehet, hogy egy akaratos TFC meglepetést okoz, 2-2.
Debreceni EAC – Erzsébeti SMTK: – A hajdúságiakhoz érkezett erősítés a holtszezonban, de hogy ez elég lesz-e a második ellen? 1-2.
Putnok FC – Füzesgyarmati SK: – Szeretne érmes lenni Koszta Péter csapata, s ennek érdekében tesz egy lépés előre, 3-1.
Diósgyőri VTK II – Tiszafüredi VSE: – A ,,kis” Diósgyőr erősödik az NB I-es eltiltottakkal, és ezzel a rutinnal megszületik egy ,,vékony” siker, 1-0.
MTK Budapest II – Balassagyarmati VSE: – A fővárosi kék-fehérek idegenben három gólt kaptak, most nem lesz ennyi, ezért aztán döntetlent követően vonulnak le a pályáról a csapatok, 1-1.
Jászberényi FC – Salgótarján: – A kicserélődött keretű, és pontlevonással sújtott nógrádiak szoros meccsen, de kikapnak, 1-0.
Tállya KSE – Gyöngyösi AK: – Ha a sereghajtó komolyan gondolja a bennmaradást, és miért ne gondolná, akkor meg kell szereznie a három pontot, 2-1.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!