Szakértőnk: Pásztor Attila

A hétvégén a 23. fordulóval folytatódik az NB III Keleti csoport bajnoksága. Az aktuális párosításokra Pásztor Attila, az Észak-Magyarország megyei napilap újságírója tippelt.

Füzesgyarmati SK – Tiszafüredi VSE: – A hazai csapat nem „döntetlenspecialista”, és most sem lesz iksz. Egy góllal jobbak lesznek. Tippem: 2-1.

Balassagyarmati VSE – Erzsébetvárosi SMTK: – Mindkét csapat rapszódikus az elmúlt fordulókban, ezért az egy-egy ponttal nem lennének elégedetlenek. Tippem: 1-1.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Debreceni EAC: – Formába lendült a vendéglátó, és ez kitart a hajdúságiak ellen is. Tippem: 3-1.

Nyírbátori FC – Jászberényi FC: – Tabellaszomszédok csatájában a hazai pálya dönthet egy küzdelmes mérkőzésen. Tippem: 2-1.

Putnok FC – Diósgyőri VTK II: – Az egyik borsodi rangadón bő egy év után hazatér után „hazatér” a Putnok, ami plusz motivációt jelenthet számukra. Tippem: 2-2.

Monor SE – MTK Budapest II: – Felsőházi rangadón akár meglepetés is születhet, azaz benne lehet a hazaiak első veresége… Tippem: 1-2.

Cigánd SE – Tállya KSE: – A másik borsodi rangadó a fordulóban, apróságok dönthetnek, vagy pontosztozkodás. Tippem: 1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!