Szakértőnk: Tősér Norbert

Holnap rendezik az NB III Keleti csoport 17. fordulójának elmaradt mérkőzéseit. A halasztott találkozókra Tősér Norbert, a Nemzeti Sport újságírója tippelt.

ESMTK–Tállya KSE: – A vendégek lendületesen kezdték a tavaszi szezont, de a fővárosiak hazai pályán még veretlenek. Meglepetést érzek. Tippem: 1–1.

Tiszafüredi VSE–Jászberényi FC: – Két rossz formában lévő csapat találkozik, a Tiszafüred a tavaszi négy bajnokiját elveszítette, s mindössze egy gólt szerzett. Tippem: 1–2.

Termálfürdő FC Tiszaújváros–Nyírbátori FC: – Mindössze egy pont választja el a két csapatot egymástól, jelenleg a Nyírbátor áll előkelőbb helyen a tabellán, ennek ellenére a hazaiak valamivel esélyesebbek. Tippem: 1–0.

Debreceni EAC–Füzesgyarmati SK: – Két azonos képességű csapat, azonos pontszámmal, azonos győzelemszámmal, vagyis mi kell még egy jó kis döntetlenhez? Formáról nehéz beszélni, ráadásuk a hazaiak az előző fordulóban szabadnaposak voltak, míg a vendégek bajnokija az esőzés miatt elmaradt. Tippem: 2–2.

Cigánd SE–Putnok FC: – A sárga-zöldek hazai pályán meglehetősen masszívak, ellenben a Putnok október óta nem nyert idegenben. Igaz azonban, hogy így is a harmadik helyről várja a fordulót, míg a Cigánd a hatodikról ugyan, de a tavasszal csupán a listavezető Monortól kapott ki. Tippem: 3–2.

Képmontázs – kép forrása: Digisport.hu

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!