Szakértőnk: Tóth Tibor (Szolnoki MÁV FC)

A hétvégén rendezik az NB III Keleti csoportjának 14. fordulóját. Az esélyeket Tóth Tibor, a Szolnok vezetőedzője latolgatta.

Szolnok – Tállya: – A vendégek otthon, a hazaiak idegenben szerezték meg a három pontot. Rutinos csapatként érkeznek a Tiszaligetbe, de a Szolnoknak nem lehet más célja mint a győzelem. Tippem: 2-0.
DEAC – Sajóbábony: – A DEAC csapata képes jó és rutinos játékkal kirukkolni otthoni környezetben, viszont  a vendégek képesek szorossá tenni a mérkőzést ha tudnak gólt rúgni, ahogy az előző fordulókban sok esetben tették. Tippem: 2-1.
Eger – Salgótarján: – Mindkét csapat az oroszlán bajszát megrángatva elismerést vívott ki. Az Eger célja föl szeretne zárkózni a középmezőnyhöz, a Salgótarjánnak elkerülni a kieső zónából. Tippem: 1-1.
Füzesgyarmat – Putnok: A hazaiak beleszaladtak egy pofonba amitől padlóra kerültek. Ebből fel szeretnének állni.A vendégek kezdik megtalálni az irányt amit elterveztek. Tippem: 2-1.
Gyöngyös – Tiszaújváros: A hazaiak az edzőváltás után masszívabbá váltak. A Tiszaújváros ha hozza a megszokott kreatív játékát akkor pontokat  szerezhetnek. Tippem: 1-1.
ESMTK – Jászberény: Rangadónak felérő mérkőzés. Mindkét csapatnak szüksége lenne a három pontra, aki nagyobb kockázatot vállal az győzhet. Tippem: 1-1.
Sényő – Nyírbátor: A sényői csapat kicsi visszaesett. A vendégek ha félre tudják tenni a gondokat akkor meglepetést is okozhatnak. Tippem: 2-2.
DVTK II – Cigánd: – A hazaiak megízlelhetik a győzelem ízét ismételten. Tippem: 2-0.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!