Szakértőnk: Uray Attila (Tállya KSE)

A hétvégén a 3. fordulóval folytatódik az NB III Keleti csoport bajnoksága. Az aktuális párosításokra Uray Attila, a Tállya KSE vezetőedzője tippelt.

Szolnok- Tiszaújváros: – A Szolnok a nagy putnoki fölény ellenére 3 ponttal térhetett haza ami nagy eredmény. A Tiszaújvárost a bajnokság egyik legstabilabb csapatának tartom. A rossz rajt után idegenben győzni fognak. Tippem: 0-1.
Debrecen- Nyírbátor: – A Debrecen nagyon erős játékosállománnyal rendelkezik.A bajnokság első felében fog végezni. A több száz első osztályú találkozó nagy előny lesz ezen a mérkőzésen is. A Nyírbátornak még várnia kell első győzelmének a megszerzéséhez. Tippem: 3-1.
Eger – Sényő: – Nagyon jól kezdte mind a két csapat a bajnokságot. Nekem nem volt meglepetés az Eger két győzelme. A Sényő is jól erősített, pedig a megyei bajnokságban is harmadosztályú kerettel rendelkeztek! Tippem: 1-1.
Füzesgyarmat – Gyönygyös: – A Füzesgyarmat sokkal jobban fog szerepelni, mint az elmúlt bajnokságban. A harmadik fordulóban meg fogják szerezni az első győzelmüket. Nehezen indult a szezon a Gyönygyösnek. A pontok szerzését nem most fogják elkezdeni. Tippem: 2-0.
Jászberény – Tállya: – A Jászberény nem véletlenül vezeti a tabellát. Nagyon jól erősítettek a nyáron. Úgy gondolom, hogy  bajnokságot szeretnének nyerni, amire minden esélyük meg van. A  legutóbbi két mérkőzésünkön a berénnyel döntetlen született, ettől rosszabb eredményt nem szeretnénk elérni, ehhez még jobb teljesítmény kell, mint az előző fordulóban! Képesnek tartom csapatomat a pontszerzésre. Tippem: 1-1.
ESMTK – Salgótarján: – A fővárosi csapat otthon fogja tartani a három pontot, de az eredmény szoros lesz. A Salgótarjánnak az első győzelmére még várnia kell. Tippem: 2-1.
DVTK II – Putnok: – A Diósgyőrnek  ha nem az első osztályú játékosokkal teletűzdelt csapata fog kifutni a pályára, akkor a Putnok fogja megnyerni a találkozót és ezzel megkezdik a felzárkózást a felső régió irányába, hisz ott van a helyük. Tippem: 0-2.
Cigánd – Sajóbábony: – A Cigánd jobb csapat annál, hogy a tabella végén szerénykedjen. Erős kerettel rendelkezik! A Sajóbábony kevés gólt kapott eddig a bajnokság során, biztos vagyok benne, hogy kapott gól nélküli mérkőzésre törekednek,  így szoros eredményre számítok. A háromesélyes találkozón a hazai  pálya döntő lehet. Tippem: 1-0.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!