Szégyenteljes vereség

NB III Keleti csoport 24. forduló

Gyöngyösi AK – Cigánd SE 3–0 (3–0)

Gyöngyös Kömlei Károly Városi Sporttelep, 250 néző. Vezette: Somogyi Sára (Gordos Árpád, Urgyán Antal)

Gyöngyös: Halasi – Halasi – Papp (Molnár, 46′), Fehér, Rédei, Petrezselyem – Tarnai, Niedermüller (Tatár, 72′) – Tóth, Botos (Gábriel, 57′), Forgács – Laurinyecz. Szakmai igazgató: Varga Attila.

Cigánd: Gazsi – Pavol Sulák, Lukác, Kovács (Peter Sulák, 31′), Varga – Rjaskó, Baksa – Fodor, Angyal, Kelemen (Bodnaruk, 76′) – Belényesi (Novotny, 68′). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Gólszerzők: Botos 15′, Laurinyecz 20′, Forgács 24′.

Nyilatkozatok:

Török János, vezetőedző: – Játékosaim átérezték a mérkőzés fontosságát, sikerült három gyors gólt szereznünk amellyel el is döntöttük a három pont sorsát. Gratulálok a csapatomnak mert motiváltan és jól játszottak.

Szénay Péter: – Úgy készültünk a meccsre hogy jobban fogunk figyelni a védekezésre, és megpróbálunk aktívan támadni. Amit gyakoroltunk a héten végül nem tudtunk megvalósítani, mert egy játékosunk sérülés miatt a kezdés előtt kiesett a csapatból. Három egyéni hiba után kaptunk gólokat, nehéz volt felállni. A félidőben átszerveztem a játékot, bátrabban támadtunk, voltak helyzeteink, de nem tudtuk őket értékesíteni.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!