Szezonzáró vacsora a CISE utánpótlás csapatainak

A hosszú és kimerítő szezon végeztével szerveztek évzáró vacsorát tegnap a Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület utánpótlás labdarúgó csapatainak.

A játékosokon kívül jelen voltak a játékosok szülei, az egyesület vezetősége, az edzők, Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy Dániel alpolgármester (a sportegyesület elnöke) Tóth István, a Cigánd FC ügyvezetője, valamint tiszteletét tette az eseményen dr. Hörcsik Richárd, Abaúj-Zemplén országgyűlési képviselője.A köszöntőket követően a korosztályos csapatok edzői értékelték csapataik szezonbeli teljesítményét, valamint köszönték meg a gyerekek munkáját és a szülők támogatását.
Mint minden évben, az edzők idén is megválasztották a saját korosztályuk legjobb játékosokat, a legjobbnak járó díjat az idén az alábbi gyerekek kapták meg:
Lány U16 – Kocsová Kitti
Lány U19 – László Viktória
U7 – Fodor Csaba
U9 – Szigeti Soma
U10 – Oláh Koppány
U11 – Halász Bálint
U12 – Jóni Zsolt
U14 – Lejko Zsombor
U15 – Tárkányi Márk
U17 – Galambos Olivér
U19 – Godarsky Lubomir

A hivatalos program zárásaként a CISE és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Cigándi Tagintézményével közösen U7-U13 korosztályban meghirdetett „Fociban az a legjobb…” című rajzpályázat eredményét ismertették, melyen az alábbi eredmény született:
U7 – Óvodás Korosztály:
helyezett: Lebeskó Bálint (Zemplénagárd)
helyezett: Fodor Csaba (Cigánd)
helyezett: Balogh Vanessza (Zemplénagárd)
Különdíj: Bodroghalmi Mesepalota Óvoda (Bodroghalom)
U11 korosztály:
hely: Balabás Patrik (Nagyrozvágy)

Szívből gratulálunk a díjazottaknak! Köszönjük mindenki munkáját aki segítette az utánpótlás-nevelést!

Hajrá Cigánd!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!