Szoros meccsek

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 18. forduló

Alsózsolcai KSC – Cigánd SE     2 – 0    (0-0)

Cigánd: Balla –Czibóka – Feka – Vojtovics – Kocsi E. – Matusz – Behina – Szakács – Kocsi M. (Setét) – Fodor – Domonics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Kiállítva: Kocsi E.

Jurkó Tamás: – Tudtam, hogy Alsózsolca szervezett csapat, de arra nem számítottam, hogy 75 percet emberhátárnyban kell játszanunk. Az első félidőben, hátrányban is megvolt a lehetőségünk gólt szerezni, de nem tudtunk vele élni! Második félidőben kértem, hogy legyünk koncentráltak, de sajnos belehibáztunk és ezt a hazaiak kihasználták és egy lecsorgó labdát értékesítettek. Sajnos frissíteni nem sikerült, mivel a kispadunk rövid volt és a hiányzóink ma nagyon hiányoztak. A héten rendezzük a sorokat és szombaton a bajnokesélyesnél kell tisztességesen helyt állnunk.

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 18. forduló

Alsózsolcai KSC – Cigánd SE     1 – 0    (0-0)

Cigánd: Várhomoki  –Szekeres – Zamatóczky (Bódi) – Wang – Dandás – Vaszily – Horváth – Baranyi – Galambos – Kocsi – Nagy. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Sajnos rosszul indult a napunk, kevesen is voltunk. De valahogy akkor is azt éreztem, hogy „a kevés olykor több”. Azt gondolom sikerült a meccs előtt kellő hasznos időt együtt töltenünk, amit egy jó beszélgetéssel töltöttünk. Szerintem egy-két fejben letisztultak a dolgok, ami következtében jól álltunk bele a meccsbe. Végig nagyon fegyelmezettek voltunk, egymást kisegítve, egész „pofásak” voltunk. Amit elterveztünk viszont láttam.
Sajnos egy tizenegyes góllal alul maradtunk, holott mi is rúgtunk egy tizit a 20. percben csak az kimaradt!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!