Szünet alatti nagyüzem volt ifjúsági csapatainknál

Férfi U19 III. osztály Északi csoport 1. forduló pótlása

Sajóvölgye Focisuli SE – Cigánd SE     8 – 0    (5 – 0)

Cigánd: Balla – Czibóka (Korfant) – Godarsky – Feka – Kelemen – Matusz – Behina – Séra – Csendi – Orosz (Fodor) – Domonics (Kocsi). Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Jurkó Tamás: – Megint a koncentráció! Ma tudtuk, hogy tőlünk játékban, dinamikában előrébb tartó bajnokaspiránssal találkozunk, de sajnos csak az első félórában tudtunk koncentráltan játszani és egy megingás és rövidzárlat rögtön a vesztünket okozta. A második játékrészben jobban néztünk ki, akár szorosabbá is tehettük volna a mérkőzést, de három ziccerünkre megint a hazaiak büntettek. Remélem tanulunk a hibáinkból, és két hét múlva revansot vehetünk. Hajrá Cigánd SE!!!

Fiú U17 III. osztály Északi csoport 1. forduló pótlása

Sajóvölgye Focisuli SE – Cigánd SE   6 – 0    (2 – 0)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Galambos – Horváth – Vaszily (Setét) – Wang – Baranyi – Szakács (Dandás) – Jóni – Posta – Vojtovics. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Számomra teljesen új dologgal szembesültem ezen a mérkőzésen. Az előzetesen megbeszéltekkel szemben 2-3 játékos tette a dolgát a pályán, míg a többi cigándi mezben szereplő résztvevő a taktikát az első pillanattól kezdve nem tartotta be. Hatalmas pofon ez nekem, de nem tör meg, üzenem a renitenseknek!
Ha nem változtatunk előre vetítem a hétvégi újabb vereséget, ahol egyébként újabb komoly nyerési esélyeink mutatkozna.

Férfi U19 III. osztály Északi csoport 7. forduló

Sajóbábony VSE – Cigánd SE    2 – 5    (1 – 2)

Cigánd: Balla – Godarsky – Fodor – Feka – Domonics – Behina – Orosz (Szakács) – Séra – Kocsi – Csendi – Vojtovics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Feka 3, Behina, Séra.

Jurkó Tamás: – Nagyon jól tudtuk,hogy a kötelező mindig a legnehezebb! Ehhez mi minden segítséget meg adtunk a hazaiaknak, sora hagytuk ki a helyzeteinket, míg a vendéglátók első szögletükből gólt szereztek. Két gyönyörű akcióval félidő végére nálunk volt az előny. A második játékrészben tovább növeltük előnyünket és tettük biztossá győzelmünket a mesterhármast elérő Feka Albert vezetésével. Tanulság, hogy kellő koncentráltság hiányában fellépve saját játékunkat tesszük nehézzé!

Fiú U17 III. osztály Északi csoport 7. forduló

Sajóbábony VSE – Cigánd SE    2 – 10    (0 – 6)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Galambos – Horváth – Vaszily– Wang – Baranyi – Jóni – Kocsi (Setét) – Posta – Nagy. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Nagy (2), Horváth (2), Vaszily (2), Wang, Jóni, Posta, Setét.

Terjék Zoltán: – Végre sikerült győznie a csapatnak! Nagyjából az történt amit megbeszéltünk, már a második percben vezettünk, és tulajdonképpen a félidő felére le is zártuk a meccset. Aztán a második félidő utolsó 20 percében értetlenül könnyeddé vált a játékunk és kaptunk is gyorsan két gólt. Kár ezért de lényeg, hogy végre győztünk!

Férfi U19 III. osztály Északi csoport 8. forduló

Tállya KSE – Cigánd SE    0 – 3   (0 – 0)

Cigánd: Balla – Orosz – Godarsky – Feka – Czibóka (Vojtovics) – Domonics (Fodor) – Kelemen – Behina – Séra – Kocsi – Csendi. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzők: Csendi, Vojtovics, Behina.

Jurkó Tamás: – Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést. Ötletesen, sok helyzetet kialakítva szerezhettünk volna akár 3-4 gólt is az első félórábande csak 3 lesgólig jutottunk. Az idő múlásával sem tudtunk betalálni,pedig a lehetőségeink megvoltak, de az utolsó ziccer passzainkba hiba csúszott. Az utolsó negyedórában aztán megtört a jég Csendi Előd 40 méteres szabadrúgása a vizes füvön és a kapus hasa alatt becsúszott. Két remekbe szabott egyéni megoldással sikerült ezt a három pontot begyűjteni a masszívan védekező hazaiak ellen. Győzelmünk, ha egy kicsit izzadságszagúnak is tűnt,de teljesen megérdemelt.

Fiú U17 III. osztály Északi csoport 8. forduló

Tállya KSE – Cigánd SE    1 – 3   (0 – 2)

Cigánd: Juhász (Várhomoki) – Szekeres – Galambos – Horváth – Vaszily – Wang – Baranyi (Iski) – Kocsi – Jóni – Nagy (Bódi) – Posta (Dandás). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Wang (2), Bódi.

Terjék Zoltán: – Nagyon rossz körülmények és időjárásban sikerült újabbgyőzelmet aratnunk. A kezdő csapat megegyezett a sajóbábonyi győztescsapattal egy kivétellel a kapuban. Erre a mérkőzésre próbáltam építeni mindent, ami sikeresnek bizonyult újra. Mindez bérelt helyetnem jelenti senki számára  a csapatban. Jelzés értékkel már a hétköziedzések moráljában és a mérkőzés taktikájában is találhat mindencsapattag a számára figyelmeztetést a jövőt illetően.

Férfi U19 III. osztály Északi csoport 9. forduló

Cigánd SE – AlsózsolcaiKSC    4 – 3     (3 – 1)

Cigánd: Balla – Czibóka – Godarsky (Domonics) – Feka – Kelemen – Matusz – Behina – Orosz – Kocsi (Fodor) – Csendi – Vojtovics (Séra). Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Feka (2), Matusz, Behina.

Jurkó Tamás: – Nagyon fontos volt, hogy góllal kezdtük a mérkőzést,mivel az újonc csapat igen agilis támadójátékot mutatott fel. Mind a két oldalon nagyon sok lehetőség maradt kihasználatlanul, de a félidő végére csak sikerült két góllal vezetnünk. Második félidő elején azt hittük, hogy már vége a mérkőzésnek és a vendégek figyelmetlenségünket egyből gólra váltották. Sikerült váltanunk még ha nehezen is, de csak itthon tartottuk a három pontot a szervezett Alsózsolca ellen.

Fiú U17 III. osztály Északi csoport 9. forduló

Cigánd SE – AlsózsolcaiKSC    3 – 3     (2 – 1)

Cigánd: Juhász – Szekeres – Posta – Galambos – Dandás (Bódi) – Vaszily – Wang (Setét) – Baranyi – Kocsi – Jóni – Horváth. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Horváth (2), Posta.

Terjék Zoltán: – Vegyes érzéseim vannak a meccset illetően. Vezettünk két góllal majd a meccs végére már egy gólos hátrányban voltunk. Azt gondolom a csapat tartását mutatja, hogy az utolsó pillanatban mégdöntetlenre hoztuk a meccset.Az út elején járunk viszont az elmúlt hetek sikerei nagybanbefolyásolják a csapat teljesítményét, amit kellően a helyén kellkezelni és a heti munkával felkészülten és szervezetten a következőmeccseken a fejlődés útjára kell lépjünk hiszen már ismerjük amezőnyt.

Férfi U19 III. osztály Északi csoport 10. forduló

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE   1 – 1    (1 – 1)

Cigánd: Balla – Szűrös – Godarsky – Feka – Kelemen – Matusz (Fodor) – Behina – Orosz – Kocsi – Domonics – Vojtovics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőnk: Domonics.

Jurkó Tamás: – Ellentétes félidők, megérdemelt döntetlent értünk el a csoport favoritja ellen. A szezon legjobb első félidejét játszottuk az idén. Szinte végig  domináltunk, két gyors gólváltást követően meg voltak a lehetőségeink gólszerzésre, de ezek sajnos kimaradtak. Második félidőre hatalmas nyomást gyakoroltak ránk a vendégek,de csak egy lehetőség volt olyan amit sikerült kiimádkoznunk! Nagyon köszönöm a srácoknak,hogy a mai napon bebizonyították, hogy csapatként is tudnak harcolni szűkös keret mellett!

Fiú U17 III. osztály Északi csoport 10. forduló

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE   2 – 10    (1 – 5)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Galambos – Dandás – Vaszily – Wang – Baranyi – Jóni – Horváth – Posta – Bódi. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Posta, Vaszily.

Terjék Zoltán: – Összességében mindegy, hogy szünet van vagy nem. A kevés létszámú csapatom tagjai akkor jönnek amikor akarnak, vagy szólnak vagy nem. A maradék kezdőnyi csapat pedig felőrlődik meccsről-meccsre! Lehetne itt most kifogásokat keresni, de amíg egy focisuli ellen 11-en jelenünk meg addig nagy eredményt nem fogunk elérni, főleg ha még fegyelmezetlenek is vagyunk a mérkőzés közben.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!