Többgólos hátrányból állt fel mindkét csapatunk

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 17. forduló

Karcagi SE – Cigánd SE     3 – 3      (2-0)

Cigánd: Balogh R. (Szabó) – Dókus – Kolompár – Iski – Petercsák – Paronai – Lakatos (Boldog) – Kanalas – Polyák – Kolozsvári – Sütő. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink:  Polyák (2), Paronai.

Paronai Tamás: – Sajnos sikerült saját magunk méregfogát kihúzni egy kommunikációs hiba miatt, aminek köszönhetően a csapat padlóra került még a mérkőzés előtt. Az első félidőben gyengén és gyáván fociztunk, és csak kapusunknak köszönhetően nem tudták lezárni végleg a hazaiak a meccset. A forduló pont az első gólunk után jött, ekkor megéreztük, hogy a Karcag ereje elfogyott. A sorozatos támadásoknak meg lett az eredménye, és 8 perc alatt egalizáltuk a 3 gólos hátrányunkat. Fordításra már sem idő sem energia nem maradt, ám összességében óriási dicséret illeti a csapatot, hiszen hatalmasat küzdöttek a srácok. Következő mérkőzés hazai pályán lesz a Tállya csapata ellen vasárnap délelőtt 10 órakor.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 17. forduló

Karcagi SE – Cigánd SE    2 – 6       (2-1)

Cigánd: Fedor – Setét – Béres – Horváth (BandorRodrogó) – Lejko – Jóni (Szigeti Cs.) – Mándi – Szigeti Z. – Csáki (Bandor Renátó) – Nemes – Balogh (Oláh). Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Mándi (5), Szigeti Z.

Szőlősi Lóránd: – Először is szeretnék gratulálni az U15 csapatának hogy vesztes állásból döntetlenre mentettek. Gratulálok az én csapatomnak is mivel az első 20 percben a buszon maradtunk és az ellenfélvezetett 2-0ra. Félidőig nagyjából 10 ziccert hagytunk ki de jött a félidei fejmosás és magabiztosan nyerni tudtunk. Várom a hétvégi meccset mert itt derül ki hogy milyen szinten állunk, de azt hogy a csapat négyből négy meccset megnyert nem kell megmagyarázni. Még a meccsről annyit hogy a játékvezető már az ötödik percben fenyegetett hogy elküld a kispardról de mondtam neki hogy nem vagyok annyira ijedős fajta.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!