U-11-es csapatunk hazai pályán zárta a szezont

Vasárnap hazai pályán, a Városi Stadionban rendezhettük a kiemelt régiós Bozsik-program utolsó fordulóját U-11-es csapatunk számára. Az eddigiektől eltérően nem műfüves pályán játszottak a gyerekek, amit minden játékos nagy örömmel fogadott. Ez volt a tavasz hatodik, egyben a szezon utolsó tornája.

Paronai Tamás, vezetőedző értékelése: – A meccsek előtt a kapusunk játékára, és az ő segítségére hívtuk fel a gyerekek figyelmét, az előző tornákon rendre nagy gondot okozott a tengelyben való labdavesztés, ami után az ellenfelek rögtön a kapuval szemben találják magukat, és nagy százalékban ki is használják adódó lehetőségeiket. A speciális kapusszabály nem teszi lehetővé, hogy a kapus átrúgja az ellenfél térfelére a labdát, amit minden csapat ki is használ azáltal, hogy lezárják a területet a másik csapat térfelén. Sajnos hazai pályán sem tudtuk átlépni saját árnyékunkat, bár az első meccs nagyszerű játéka nem ezt vetítette előre. Hátul vagy labdavesztés után vagy buta szabálytalanság miatt jogosan megítélt büntetők miatt csúszott ki a kezünkből a győzelem vagy az esetleges értékes döntetlen. Ezeken a Kiemelt tornákon nagyon sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak és sokat fejlődtek játékosaink, köszönjük a vezetőségnek, hogy biztosították a feltételeket számunkra. Csapatunk legjobbja Jóni Zsolt lett – nagyszerű támadójátékáért, ezúton is gratulálunk neki.

A CISE kerete: Sikora Bence, Csáki Gergő, Szigeti Csongor, Máté Csaba, Jóni Zsolt, Pekarik Péter, Ablonczy Csanád, Karászi Milán, Garami László, Dócs Zsombor, Fodor Bence.

Eredmények:

CISE-Salgótarján 5-0

CISE-Kazincbarcika 1-2

CISE-Mezőkövesd 0-1

CISE-Sajóvölgye 2-2

CISE-Eger 0-4

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!