U-11: kiemelt régiós Bozsik programon szerepeltek

Tegnap rendezték meg az első tavaszi kiemelt Régiós Bozsik U-11-es tornát Egerben.

Paronai Tamás, edző beszámolója: – Átmenet nélkül, tehát egyetlen egy szabadtéri edzés nélkül utaztunk erre a tornára. 6+1-es játékrendszerre való átállás nem okozott akkora gondot, mint a pálya méret növekedése és kinti éles levegő. Az első mérkőzésen a Salgótarján ellen nagyszerűen játszottak a fiúk és akciógólokat lőve nyertünk, ezt azért említem meg, mert a játékvezető több egyértelmű büntetőtől fosztott meg minket. A következő fordulókban, sorrendben a KBSC-vel  és a Sajóvölgye Focisulival is döntetlent értünk el. Ezt a három fordulót nekünk pihenő idő nélkül kellet lejátszani és látni lehetett a srácokon a fáradságot. A Mezőkövesd és az Eger ellen már több egyéni és védekezési hiba is becsúszott, hiányzott a higgadt koncentrált játék, amit az elején mutattak a gyerekek. A torna legjobb cigándi játékosa Benő Áron kapusunk lett, aki több nagy bravúrjával és jó érzékkel való kijöveteleivel többször meccsben tartotta csapatunkat. Ezúton is gratulálunk teljesítményéhez, de a csapat minden tagjának jár az elismerés. Ezen a tornán is bizonyítottuk, hogy nem érdemtelenül szerepelünk a Kiemelt Bozsik Programban, hisz játékban mindenkinek egyenrangú ellenfelei voltunk.

Keret: Benő Áron, Csáki Gergő, Szigeti Csongor, Máté Csaba, Jóni Zsolt, Sikora Bence, Ablonczy Csanád, Garami László, Dócs Zsombor, Horváth Gergely.

A héten újabb nagy feladat vár ránk, kedden, délután Miskolcon rendezik megyei futsal döntőt, ahol, nemcsak mi hanem az U13-as csapatunk is szerepelni fog.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!