U-17-es csapatunk nem kezdte jól a bajnokságot

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 2. forduló

Cigánd SE – Kazincbarcikai SC 2-3 (0-2)

Cigánd: Várhomoki – Jóni – Szekeres – Baranyi – Posta – Dandás (Bódi) – Wang – Horváth M – Nagy – Vaszily (Setét) – Galambos. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Galambos, Jóni.

Terjék Zoltán: – Erősen tartalékos csapatom akár már az első félidőben is a maga javára fordíthatta volna az eredményt, de amíg mi 5-6 helyzetből nem rúgtunk gólt, addig a vendégcsapat szinte 3 helyzetből kétzer betalált.
A folytatás sem a megbeszéltek szerint alakult, mert éreztük hogy az első szerzett gólunk után fel fogunk állni, viszont egy védelmi hibát újra kihasznált az ellenfél. A 69. percben megtört a jég, gólt szereztünk és szinte felbillent a pálya, viszont ez is csak az újabb szépítést hozta meg és nem maradt idő az egyenlítésre. Nagyot küzdöttünk és azt gondolom az utolsó 20 perc játékára a jövőben lehet építeni.

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 3. forduló

Ózdi FC – Cigánd SE 11 – 3   (4 – 2)

Cigánd: Várhomoki – Kocsi – Horváth – Dandás – Wang – Baranyi – Szakács – Jóni – Vaszily – Setét – Bódi. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Szakács, Setét, Horváth.

Terjék Zoltán: – A mérkőzés reggelére 10 főre csökkent a bevethető játékosaim száma. Többen voltak akik betegség és sérülés ellenére is elvállalták a hosszú utazást és megpróbáltak játszani. Ez okból kifolyólag a mérkőzés szakmailag értékelhetetlen. Fontos megjegyeznem, hogy minden egyes játékosomnak megköszönöm a részvételt aki eljött a mérkőzésre!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!