U-19-es csapatunk kiütötte ellenfelét, U-17-eseinknek továbbra sem megy

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 6. forduló

Cigánd SE – FC Tiszaújváros  13 – 0    (6 – 0)

Cigánd: Balla – Czibóka (Fodor) – Godarsky (Vojtovics) – Feka – Kelemen – Matusz – Behina – Orosz – Séra – Domonics (Kaskó) – Csendi. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzők: Kelemen (5), Orosz (3), Feka (3), Domonics, Matusz.

Jurkó Tamás: – Lehet, hogy most ódákat kellene zengenem a mérkőzésről, de nem teszem mivel két lábbal a földön járunk. Ez is egy mérkőzés volt a sok közül, de ma kimondottan jól teljesített a társaság az első félidőben. Szemre tetszetősen és eredményesen játszottunk, a megbeszélteket betartva sikerült az első játékrészben eldönteni a mérkőzést. A második félidei játékunkra rányomta bélyegét, hogy a vendég csapat csak a védekezéssel volt elfoglalva. Ebben az időben lassan és körülményesen járattuk a labdát, melynek következtében a befejezéseknél hibákat követtünk el. A végére azért sikerült kiszolgálni szurkolóinkat, amely gólokban is megmutatkozott. Köszönjük a vezetőségnek, hogy minket is szemügyre vett és látták, hogy utánpótlásunk jó úton halad. Mérkőzés utáni kiegészítést köszöni az U-19-es társaság! Hajrá CISE!

 

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 6. forduló

Cigánd SE – FC Tiszaújváros    1 – 8    (0 – 4)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Galambos – Horváth – Dandás (Bódi) – Vaszily – Wang – Baranyi (Kocsi) – Jóni – Szakács (Nagy) – Kastély (Setét). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőnk: Wang.

Terjék Zoltán: – Sokadik sikertelen meccs nagyban rányomja a bélyegét a mérkőzések moráljára. Igazából hét közben nem látom ezek jeleit, aztán a mérkőzés egyes periódusaiban a csapat képes “megadni” magát, ahogy az eredmény kezd számunkra negatív irányba fordulni. Ez ellen próbálok tenni a meccs közben is de a végeredmény hétről-hétre ugyanaz.Nekem és a csapatnak komolyan elkell gondolkodnunk kimit csinál rosszul. A hétvégén újabb 0 pontos csapathoz utazunk ahol komoly győzelmi esélymutatkozik. Mikor, ha nem most fordul meg minden…

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!