U17-es csapatunk kiütéses győzelmet aratott Karcagon

U19 III. osztály Észak-Keleti csoport 8. forduló

Karcagi SE – Cigánd SE       3 -3       (1-0)

Cigánd: Várhomoki – Godarsky – Hengsperger – Seman – Petercsák – Paronai (Bátyi) – Binó – Kocsi (Zamatóczky) – Dandás (Králik) – Kerekes – Galambos

Gólszerzőink: Králik, Hengsperger, Godarsky

Paronai Tamás: – Nagyot küzdöttek a játékosaim, hiszen tíz perccel a vége előtt még kétgólos hátrányban voltunk. A végén háromvédős rendszerre álltunk át, ami után átvettük az irányítást a középpályán, viszont egyénieskedéseink miatt majdnem rosszul sült el. Cseréink jó beszállása is kellett az egy ponthoz. Sajnos idegenben (is) tovább küszködünk a játékvezetéssel, gyakorlatilag a kettes számú asszisztens döntött kétes szituációkban, gondolok itt egy ellenünk megítélt fantom tizenegyesre, és egy szabályos gólunk visszavonására.

 

U17 III. osztály Észak-Keleti csoport 8. forduló

Karcagi SE – Cigánd SE     1 – 10      (0-5)

Cigánd: Fedor – Medve – Lejko – Torma – Mahalek (Szigeti) – Jávor – Soltész (Popovics) – Hunyadi (Jakub) – Cservenyák – Kovalchyn (Horváth) – Lakatos (Mándi)

Gólszerzőink: Lakatos (4), Cservenyák (2), Torma, Mahalek, Jávor, Mándi

Terjék Zoltán: – Volt még egy dolog amit szerettem volna kipróbálni és látni csapatszinten. Ennek a szellemében készültünk és játszottunk ezen a meccsen. Tudtuk, most ezen a mérkőzésen még bele férhet egy kísérletezés. Nehezen hangolódtunk rá, de aztán kinyílt a gólzsák! Nem vagyok maradéktalanul elégedett az összkép miatt, de a győztünk, ez a lényeg.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!