U17-es csapatunk remekül helytállt Debrecenben

U17 III. osztály Észak-Keleti csoport 6. forduló

Debreceni EAC – Cigánd SE       1 – 0     (0-0)

Cigánd: Fedor – Medve – Szigeti – Setét (Torma) – Jávor – Lakatos (Popovics) – Mándi (Mahalek) – Soltész – Szilágyi (Lejko) – Cservenyák – Széll (Grunda). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – A szokottól sokkal deffenzívebb felállást gyakoroltunk ezen a mérkőzésen! Ismertük az ellenfelet, tudtuk mire számíthatunk. Újra bebizonyosodott, hogy nyitott a csapat az újdonságokra. Egészen jól működött, amit kitaláltunk és pályára vittünk. Sajnos a meccs végén picit “elaludtunk”. De nagyobb dicséret nem kell, mint amikor az ellenfél edzője dicsér, hogy az elmúlt évhez képest mennyit léptünk előre. Eredménytől függetlenül büszke vagyok a srácokra!

 

U19 III. osztály Észak-Keleti csoport 6. forduló

Debreceni EAC – Cigánd SE       5 – 0     (2-0)

Cigánd: Bodnár – Godarsky – Kocsi – Dandás (Jakub) – Wang – Králik (Horváth) – Paronai – Horvat – Zamatóczky – Hengsperger – Galambos. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Paronai Tamás: – Egy nagyon szervezett és taktikus csapattól kaptunk ki. Ha mi is betartanánk az utasításokat, sokkal szorosabb meccseket tudnánk játszani, az ilyen meghatározó együttesek ellen. Mindenkinek keresnie kell magában a hibát, én is ezt teszem. Újfent köszönjük az U17 és a felnőtt csapat segítségét is!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!