Utánpótlás csapataink záróestje

Immár hagyománnyá vált, hogy a bajnokságok végén, összehívjuk a gyermek focistákat, edzőket, szülőket, és ünnepélyes keretek között zárjuk le az elmúlt szezont.

A Cigánd SE utánpótlás labdarúgóinak szerveztünk szezonzáró vacsorát 2017. június 13-án Cigándon az iskola étkezdéjében. A megjelent játékosokat, szülőket, edzőket, a klub vezetését Oláh Krisztián, Cigánd város polgármestere köszöntötte, aki elmondta, mennyire fontos szerepe van a városnak a térségben a sport, ezen belül a labdarúgás területén. Beszédében elmondta, hogy képviselő-testületünk nagyon fontosnak tartja minden cigándi gyermek egészséges fejlődését, és azt, hogy gyermekeink ilyen nagyszerű közösségben, szervezett körülmények között sportolhatnak! Sok embernek kitartó, és áldozatos munkája szükségeltetik ehhez.
Ezen kívül kiemelte a felnőtt NB II-es futballcsapat szezonját, ami sajnos nem sikerült “túl eredményesen”, mégis olyan folyamatokat indított el, melyben a jövőt tekintve fontos szerepet töltenek be a gyerekek töretlen fejlődésében, a helyi, térségi sportéletben. Mindemellett bejelentette, hogy Cigándon hamarosan tanuszoda fog létesülni, ami szintén fontos pillére lesz a város sportközponttá válásában. Megköszönte a gyerekeknek, szülőknek, edzőknek az egész éves kitartó és áldozatos munkáját. Polgármester urat Nagy Gábor elnök úr követte. Elnök úr kifejtette a cigándi labdarúgásban az elmúlt 10 év alatt történt változásokat, az elért eredményeket, valamint az utánpótlás csapatok fontosságát, szerepét, eredményeit, a játékosok és edzők várható sorsát. A csapatok edzői rövid értékelését mondtak a szezonról, köszönetüket fejezték ki a játékosok, szülők és a klub vezetése iránt. Az edzői felszólalások után a legjobb játékosok és az edzők vehettek át ajándékot polgármester úrtól és elnök úrtól.


A Cigánd SE legjobb utánpótláskorú játékosai a 2016/17-es bajnoki szezonban:
U-7 korosztály: Szigeti Soma
U-9 korosztály: Ablonczy Csanád
U-11 korosztály: Kovács Dániel
U-13 korosztály: Szigeti Zalán
U-14 korosztály: Kovács Zsombor
U-15 korosztály: Kerekes Dávid
U-17 korosztály: Szűrös Tamás
U-19 korosztály: Horváth Attila
U-21 korosztály (Cigánd SE II): Béres Máté
Leány U-15 korosztály: Ondó Bernadett
Leány U-18 korosztály: Kardosi Blanka


Edzők, akik segítették a csapatokat a felkészülésben:
U-7: Dócs Gergő
U-9: Paronai Tamás
U-11: Kovács Csaba
U-14/15: Vachter Tamás
U-17/19: Jurkó Tamás és Deme Béla
U-21 (CISE II): Nagy Gábor
U-15 leány: ifj. Dócs Károly
U-18 leány: Balogh Tamás

up edzők

Fotók: Némethy András

Szóljon hozzá!