Utánpótlás eredmények

U-19

III. osztály Észak-Kelet

22. forduló

Debreceni Egyetemi AC – Cigánd SE 1-0 (1-0)

Cigánd: Deme T. – Jasceg P., Popovics P. ( Mihók G.66’), Gulyás N., Makkai Á. (Kovács L.63’), Horváth A., Fodor Á., Certicky M., Kovács M. ( Feka L.29’), Dzerenga J. (Mihók G.60’), Orosz M. Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Jurkó Tamás: – Sajnos az elmúlt hetek szárnyalása a mai nappal véget ért, amiről csak mi tehetünk, rossz felfogás és akaratgyenge hozzáállás következménye volt a mai vereség. Vissza kell szállnunk a földre, önmagunkat adni a siker érdekében, mert a mai felfogásunk megmutatta, hogy nem így szabad a pályára.

23. forduló

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE 0-5 (0-2)

Cigánd: Deme T. – Jasceg P., Popovics P., Gulyás N., Horváth A. (Szalontai B.84’), Fodor Á., Certicky M., Kovács M., Feka L., Dzerenga J. (Pósa P.76’), Mihók G. (Szakál M.70’). Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Jurkó Tamás: – Tudtuk, hogy a vendégek mit játszanak és mi az erősségük, ennek rendje módja szerint az első korai góljukkal nagyon megfogták csapatunkat az első játékrészben. Érződött végig, ha sikerül gólt elérnünk, akkor partiba tudunk lenni, de ami nálunk kimaradt, azt a vendégcsapat könyörtelenül kihasználta.

26. forduló

Mátészalkai MTK – Cigánd SE 3-4 (0-2)

Cigánd: Deme T. – Jasceg P., Popovics P., Gulyás N., Horváth A., Fodor Á.,  Kovács M., Feka L., Makkai Á., Mihók G., Szakál M.(Dócs G.73’). Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzőink: Makkai Á., 2, 35’, 54’, Gulyás N., 86’.

Jurkó Tamás: – Nem tudom, hogy a hazai csapat minket, vagy saját magát akarta büntetni azzal, hogy ilyen szintű bajnoki mérkőzést játékra alkalmatlan edzőpályán kellett lejátszani. Jobban sikerült alkalmazkodnunk a mérkőzés nagy részében, és majdnem elhittük, hogy 3:0-nál megnyertük a mérkőzést, de egy rövidzárlat elég volt ezen a rossz pályán ahhoz, hogy a hazaiak egyenlítsenek. Volt azonban annyi lélekjelenlétünk, hogy az utolsó percekben megnyerjük a mérkőzést, a sors igazságtalansága lett volna, ha nem mi nyerünk.

 

U-17

III. osztály Észak-Kelet

22. forduló


Debreceni Egyetemi AC – Cigánd SE 1-1 (0-1)

Cigánd: Kerekes D. (StefáncsikÁ.51’) – Orosz  B.(Vojtovics M.74’),Oláh  D., Kocsi E., Szűrös T., Matusz  R.,  Feka A.,  Behina B.( Langermann B.56’), Jurkó D., Kocsi M., Kelemen G. Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzőnk: Behina B., 34’.

Jurkó Tamás: – Nagyot küzdöttünk, amely ma egy pontra volt elég. Sikerült a múlt heti rossz felfogásunkat helyre rakni, ha egy kicsit koncentráltabbak és határozottabbak vagyunk a kapu előtt, akkor meglepetést okozhattunk volna.

23. forduló

Cigánd SE – Sajóvölgye Focisuli SE 2-3 (0-2)

Cigánd: Stefáncsik Á. – Orosz  B.(Tóth M.46’),Oláh  D., Kocsi E., Szűrös T., Matusz  R.,  Feka A.,  Behina B.( Kocsi M.78’), Langermann B., Jurkó D., Kelemen G. Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzőink: Behina B., 59’, Kelemen G., 90’.

Jurkó Tamás: – Az első félidőt ajándékba adtuk a vendégeknek. A második játékrészben már pontosan és gólra törően játszottunk, amellyel közel kerültünk a fordításhoz, de egy buta hiba megpecsételte sorsunkat.

26. forduló

Mátészalkai MTK – Cigánd SE 5-3 (1-1)

Cigánd: Stefáncsik Á., Orosz  B.,Oláh  D., Kocsi E., Szűrös T., Matusz  R.,  Feka A.,  Behina B., Kocsi M.(Langermann B.24’), Jurkó D., Kelemen G. Vezetőedző: Jurkó Tamás, Deme Béla.

Gólszerzőink: Behina B., 27’, Matusz R., 73’, Orosz B., 75’.

Jurkó Tamás: – Ha az eredményt nézzük, az simának tűnik, de sokkal több volt ebben a mérkőzésben. 3-3-nál volt esélyünk a mérkőzés megnyerésére, de még mi ziccert hibáztunk, addig a hazaiak gólra váltották és eldöntötték a mérkőzést.

 

U-15

II. osztály Észak-Kelet

18. forduló: Hajdúböszörményi TE – Cigánd SE 3-0

19. forduló: Debreceni SI – Cigánd SE 10-1

20. forduló: Cigánd SE – Nyírbátor FC 2-1

21. forduló: Filo SE – Cigánd SE 1-1

22. forduló: Cigánd SE – Fehérgyarmat SE 2-1

24. forduló: Cigánd SE – Mátészalkai MTK 0-6

U-14

II. osztály Észak-Kelet

18. forduló: Hajdúböszörményi TE – Cigánd SE 7-0

19. forduló: Debreceni SI – Cigánd SE 3-1

20. forduló: Cigánd SE – Nyírbátor FC 10-1

21. forduló: Filo SE – Cigánd SE 8-0

22. forduló: Cigánd SE – Fehérgyarmat SE 3-2

24. forduló: Cigánd SE – Mátészalkai MTK 2-6

 

Szóljon hozzá!