Varga Krisztián: “úgy érzem egyre jobbak vagyunk”

NB III-as felnőtt csapatunk az elmúlt szombaton megszerezte második győzelmét az idei bajnokságban. A Salgótarján elleni mérkőzésen többen is jól játszottak, köztük a CISE csapatkapitánya, Varga Krisztián is. A “friss cséká” elmondta honlapunknak hogyan látta a hétvégi meccset.

– Semmi kétségem nincs afelől, hogy a jobbik csapat nyert szombaton, még ha ez az utolsó pillanatban is sikerült. Végig mi irányitottunk, több lehetőségünk volt a gólszerzésre, megérdemelten nyertünk. – mondta Varga Krisztián honlapunknak, a Salgótarján elleni mérkőzésről.

– Úgy érzem egyre jobbak vagyunk! Még kell egy kis idő, hogy összecsiszolódjunk, de az már most látszik mit akarunk játszani – folytatta csapatunk kapitánya, akit arról is kérdeztünk, hol végezhet a csapat az őszi idény végeztével. – Elég nehéz erre válaszolni, mert még jó pár csapatról nem tudjuk milyen játékerőt képvisel, de ha a mienkből indulok ki akkor az 1-5. hely bármelyikjére odaérhetünk.

A célokat illetően valóban nehéz még bármit is megfogalmazni, de védőnk elmondta, hogy mindenki teszi a dolgát, és ha ez így lesz a jövőben is, akkor a további sikerek sem maradnak el.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!