Vasárnap Pácinban már a bajnoki címért lép pályára a Cigánd SE II

Egy lépésre a bajnoki cím! A CISE II vasárnap a Pácin ellen lép pályára idegenben, s ha a csapat győz, akkor bajnoki címet ünnepelhet.

Egy igazán eredményes bajnoki szezon végén egy kis lépés választja el második csapatunkat következő bajnoki címétől. Néhány kisebb botlástól eltekintve tükörsimán hozhatja le a bajnokságot az aranykapu előtt álló csapat, akik nagy érdeklődésre és a hűséges szurkolótábor fergeteges buzdítására számítanak a vasárnap 15 órára előrehozott mérkőzésen.

Férfi felnőtt B-A-Z Megyei II. Keleti csoport 29. forduló:

Pácin SE (10.) – Cigánd SE II (1.)

Játékvezető: Papik Gábor

Asszisztensek: Dédesi Mátyás, Elek Balázs

Nagy Gábor, a Cigánd SE II játékos-edzője: – Örömmel tudatjuk, hogy a Cigánd SE második csapatával újra elérkeztünk a bajnoki cím kapujába. Két év alatt  két aranyérem, azt hiszem amatőr szinten is dicséretes lenne, amit remélünk hétvégén sikerül véghezvinnünk! Örömünkre szolgál, hogy egyre több szurkolót csalogatnak ki fiataljaink a mérkőzésekre, és ezt a csapat próbálja is meghálálni. Mivel a társaság magja 8-10 éve Cigándon nevelkedik, szinte mindenki ismer mindenkit, ezért természetesen jó a kapcsolat a szurkolók és közöttük! Ezért is kérem, aki teheti, vasárnap jöjjön el Pácinba, hogy hajszolják a fiúkat a győzelembe és együtt ünnepelhessük a bajnokság megnyerését! A mérkőzés 15 órakor kezdődik, amibe a sportszerű Pácin is beleegyezett. Így a 17:30-kor kezdődő Cigánd – Balassagyarmat meccsre is mindenki hazaérhet, és szurkolhat az NB III-as csapatnak is!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!