Véget ért a felkészülés első hete

Kilenc edzés és egy edzőmérkőzés volt az első héten.

Az időjárás nem volt igazán kegyes, de azért így is sikerült szinte mindent elvégezni a felkészülés első hetében, ami el volt tervezve. A mindennapos dupla edzéseket a Mád elleni edzőmeccs zárta szombaton.

Folyamatosan zajlanak a tárgyalások a keret megerősítését illetően. Több játékossal már megegyezett klubunk, de a jelenlegi próbázók mellett a jövő héten újabb játékosokat néz meg a szakmai stáb. Két saját nevelésű fiatal is felkerült a felnőtt keretbe, Matusz Roland és Domonics Márk is az első csapattal kezdte meg a felkészülést, csak rajtuk múlik hogyan teljesítenek. Távozik a klubtól Sánta Kázmér, és szinte biztosan az NB I-ben folytatja pályafutását Hrabina Alex, aki a DVSC-nél van próbajátékon.

Szénay Péter: – Az első hétre terveztem 10 edzést, ebből a kedvezőtlen időjárás miatt kihagytunk egyet, így a tervből kb. 90 % tudtunk teljesíteni. Keményen készültünk, aki egészséges volt az ledolgozott 675 percet. Lassan már kezd összeállni a keret, de még 2-3 játékosra várunk. Négy játékosnak óvatosabban kellett kezdeni mert sérülések után vannak. Az első mérkőzésnek a célja volt kipróbálni egy-két taktikai dolgot, ami egészen jól ment a csapatnak. A jövő hétre 7 edzés és 2 edzőmérkőzés van tervezve. Kétszer utazunk majd Szlovákiába, ahol vár minket az MFK Snina (III. osztály – 3. hely). Pénteken a délelőtti edzés után utazunk Kassára, ahol csapatépítő meccsnézés vár a keretre. Nem jövünk haza, mert másnap 10 órától a szlovák másodosztályú Terebessel játszunk edzőmeccset. Remélem, hogy az időjáras nem zavarja meg a terveket.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!