Véget ért a veretlenségi sorozat

Felnőtt csapatunk 2-1-re kikapott az MVSC csapatától a B-A-Z megyei I. osztály 18. fordulójában. Együttesünk tizenhét (!) meccse tartó veretlenségi sorozata ezzel megszakadt, de ami talán nagyobb baj, hogy a közvetlen riválisunk nyerni tudott és pontszámban beért minket.

Tizenhét veretlen mérkőzéssel a háta mögött vághatott neki az idei első hazai mérkőzésének együttesünk, amely sérülés miatt kénytelen volt nélkülözni Baráz Márkót, Gönczi Zoltánt és Kovács Dávidot, valamint a betegséggel küszködő Valerij Kulikovszkijt.

Az első 10 percet leszámítva gyenge első félidőt produkáltunk, amelyet Oravecz második sárga lapos kiállítása “koronázott” meg. Fordulás után két bal oldali vendégtámadásból 5 perc alatt kétgólos előnyre tett szert a Vasút. A hátralévő időben már több támadásunkon is megmutatkozott a valós tudás, de mint utólag kiderült már csak kozmetikázni tudtunk az eredményen. Az utolsó másodpercekben még egy jogos büntetőt nem fújt be számunkra a játékvezető, de ezzel együtt a bíráskodásra nem lehetett panasz. Bebizonyosodott, hogy egy bajnokesélyes csapatnak többet kell nyújtania a mérkőzéseken, mert ezzel a teljesítménnyel a következő időszakban újabb kellemetlen meglepetés érhet minket.

Ezzel oda csapatunk veretlensége, javításra azonban még van számos lehetőség!

B-A-Z megyei I. osztály 18. forduló

Cigánd SE – Miskolci VSC 12 (00)

Cigánd, Városi Stadion, 120 néző. Vezette: Haraszin Szabolcs (Suhaj Ádám, Suszter Gábor).

Cigánd: Csáki T. – Horváth (Timkó, 79′), Csáki P., Pataki, Chepa (Tóth N., 61’) – Balla, Oravecz – Sáfrány (Balogh, 55′), Jóni, Popovics (Péter M., 37’) – Bodnaruk. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Miskolc: Péter G. – Polényi (Fizer, 90+1′), Tasi, Bódi, Kövér, Kele (Péter I., 68′), Nagy G. (Zouaoui, 84′), Kovács B., Sipos, Potyka (Tirk, 73′), Bakos. Vezetőedző: Pachinger János.

Gólszerzők: Bodnaruk, 76′ illetve Kovács B., 57′, Potyka, 61′.

Kiállítva: Oravecz, 31′ illetve Kövér, 90′.

Szögletarány: 7-7

Értékelések:

Nagy Gábor: – Gratulálok a csapatnak ahhoz, hogy az elmúlt 17 fordulóban veretlenek tudtunk maradni. Egyszer minden sorozat megszakad, nekünk ez ma jött el. Több mint 60 percet játszottunk emberhátrányban ami ilyen mély talajon nem volt egyszerű. 0-2 után kezdtünk el játszani, amiből egy döntetlent megérdemeltünk volna főleg úgy, hogy utolsó percben elmaradt egy jogos büntető.

Pachinger János: – Harcos, kemény mérkőzésen úgy érzem egy góllal jobbak voltunk annak ellenére is, hogy jó 60 percet emberelőnyben játszottunk. Gratulálok a csapatnak mert megküzdöttek ezért a győzelmért, a Cigándnak is gratulálok mert emberhátrányban sem adták fel a küzdelmet.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!