Vereségek Balmazújvárosban

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 13. forduló

Balmaz FC-Olasz FS – Cigánd SE   3 – 1     (0 -0)

Cigánd: Balla – Czibóka – Godarsky – Fodor – Feka – Domonics – Matusz – Behina – Kocsi – Orosz – Csendi. Megbízott edző: Dócs Károly.

Gólszerzőnk: Feka.

Dócs Károly: – Az utolsó fordulóban Balmazújvárosba utaztunk. Egy jó, lelkes hazai csapat ellen játszottunk, egy büntetőből sikerült megszerezni a vezetést. A hazai csapat a középkezdés után fél perccel szintén tizenegyeshez jutott, amit értékesítettek is ezzel egalizálva az eredményt. Sajnos a mérkőzés végére elfáradtunk, mivel csere nélkül kellett a 90 percet végig játszanunk. Ettől függetlenül szégyent nem vallottunk, egyenrangú ellenfelei voltunk a Balmazújvárosnak!

 

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 13. forduló

Balmaz FC-Olasz FS – Cigánd SE     7 – 0    (3 – 0)

Cigánd: Juhász – Szekeres – Kocsi – Galambos – Vaszily – Dandás – Setét – Jóni – Baranyi – Várhomoki – Vojtovics. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Köszönöm az megjelent játékosoknak a részvételt és, hogy lejátszották a mérkőzést. A jövőt illetően siralmas a helyzetünk mind az ilyen hozzáállás és edzéslátogatottságot illetően, tisztelet a kivételeknek. Játékosok, szülők bírálnak engem és az edzés minőségét, ahelyett, hogy mindenki magában keresné a hibát. Én egy edzés kivételével ott voltam az edzéseken, felkészülten. De magamon kívül ezt nem tudom a csapat 5%-ára elmondani… Egyenlőre én maradok, és dolgozunk a háttérben!!!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!