Vereségek

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 21. forduló

Ózdi FC – Cigánd SE     5 – 4      (4-0)

Cigánd: Balla –Czibóka – Feka – Vojtovics – Matusz – Behina – Szakács – Godarsky – Orosz – Kocsi – Csendi (Szűrös). Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Feka, Behina, Orosz, Szűrös

Jurkó Tamás: – Mindent elmond az eredmény! Az első félidőben mintha a pályán sem lettünk volna! A hazaiak semmi különlegeset nem csináltak, csak a hibáinkat megbüntették! A félidei fejmosás megtette hatását, mert sanszunk volt a fordításra, de mikor nagyon kellett volna a koncentráció elöl, hátul belehibáztunk! Így maradt a tisztességes vereség, és gratuláció a hazaiaknak. Nagyon sajnálom, hogy egy félidőt így eladtunk!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 21. forduló

Ózdi FC – Cigánd SE    6 – 0      (4-0)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Kocsi (Bódi) – Iski – Vaszily (Setét) – Wang – Baranyi – Zamatóczky – Juhász (Moheb) – Dandás – Galambos. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Az, hogy 6 gólt kap a csapat és az előre játékunkban nem volt egymást követő 3 jó passzunk nekem szakmailag, a játékosoknak pedig tudásban vet fel kérdéseket. Mindez sima vereség, rossz játék következménye…. Amellett viszont nem mehetek el szó nélkül hogy megéltem már a pályán és azon kívül sok mindent, de ennyire részlehajló hazai játékvezetői hármast még nem láttam. Nyilván erre nem lehet egy vereséget fogni, de olyan ellenünk elkövetett szabálytalanságokat nem ítélt meg a részünkre, amire szerinte nem történt semmi, gólokat kaptunk és a 2 perc alatt lerendezte ezekkel a hibákkal a meccset. Mindezt a 12. percig! Ezek következtében a srácok teljesen szétestek, dekoncentráltak lettek, látszott a teljesítményükön a sorozatosan elkövetett bírói hibákat nem tudják kezelni. Szóval ilyen tekintetben lett ez 6-0!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!