Vereséggel kezdték a tavaszi idényt ifjúsági csapataink

MLSZ U19 III. o. Északi csoport 14. forduló

Cigánd SE – BTE Felsőzsolca     1 – 2      (1-0)

Cigánd: Balla –Domonics (Szakács) – Godarsky – Czibóka (Orosz) – Feka – Kocsi M. (Fodor) – Kelemen – Matusz – Kocsi E. – Behina – Vojtovics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőnk: Behina

Jurkó Tamás: – Jó meccset játszottunk, de csalódott vagyok. Az első félidőben mindent a megbeszéltek szerint csináltunk, egy ragyogó kontra végén megszereztük a vezetést is. Sajnos a második félidőben két figyelmetlenségünk elég volt, hogy a vendégek fordítani tudjanak. Innentől kezdve kínlódtunk, de hiába, megérdemelt volt a Zsolca sikere, mivel mind akaratban, futásban jobban teljesítettek. Az hozzá tartozik, hogy 1-0-nál nyolc méterről illik kihasználni a helyzetet! Egy-két játékosomnak az egóját félre kell tennie a csapat érdekében!

 

MLSZ U17 III. o. Északi csoport 14. forduló

Cigánd SE – BTE Felsőzsolca     0 – 1     (0-1)

Cigánd: Várhomoki (Juhász) – Szekeres – Szabó – Wang – Dandás (Setét) – Horváth (Bódi) – Baranyi – Galambos – Horváth – Kocsi (Vaszily) – Nagy (Moheb). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Sajnos egy góllal alul maradtunk a tavaszi rajton. A felkészülésünket hűen tükrözi az eredmény. Volt olyan játékos, akit januártól nem is láttam és az utolsó héten megjelent… De többen még az edzések felén sem vettek részt. De kezdünk kiegyenesedni a létszámot illetően, mert egy többszörátgondolt irányított sorsolás után tettünk róla, hogy a korábbilétszámhiányunk megszűnjön. El kell mondanom, hogy a keret megerősödött, reméljük a későbbiek folyamán ez eredményességben is meglátszik majd!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!