Beharangozó: Cigánd SE – Mezőkövesd Zsóry FC II

Talán már nem is szükséges külön kiemelni, de a szokásos módon valódi hatpontos rangadó következik. A kérdés ezúttal, hogy vajon sikerül megőrizni az idei szezonban hazai veretlenségünket, egyúttal itthon tartani a három pontot 2019. október 19-én (szombat) 13 órától, amikor a Mezőkövesd tartalékcsapatát fogadjuk a Városi Stadionban?!

Továbbra is listavezetőként folytathatjuk veretlenségi sorozatunkat, de ismét egy olyan meccs következik, amelyen gyakorlatilag a lét a tét. A két mérkőző fél tabellán elfoglalt helye és pontszámai alapján az előbbi kijelentés mindenképpen indokolt, hiszen következő ellenfelünkkel szemben mindössze három pont az előnyünk – tehát ismét hatpontos rangadó következik. A pozíciókat tekintve ezúttal sem lehet más elfogadható opció mindkét csapat számára, mint a győzelem.

A hazai mérleg eddig 3 győzelem és 1 döntetlen, 10 pont, valamint 10 rúgott gól – ami több mint kettőt jelent meccsenként. Eddig kizárólag a Mád tudott egyetlen pontot elvinni Cigándról, így annak ellenére, hogy az utóbbi két mérkőzés nem egészen úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, ezért holnap nem szabad erre az útra terelődnünk.

Stanislav Chepa:Az elmúlt mérkőzésen sajnos nem tudtuk azt játszani ami ránk jellemző, mert a pálya rossz minősége ezt nem engedte meg. Sajnos megint az utolsó pillanatban kapott góllal veszítettünk fontos pontokat, erre oda kell figyelnünk a későbbiekben. Holnap egy újabb nehéz meccs vár ránk, de a hazai pályán nekünk mindenkit le kell győznünk, ez alól a Mezőkövesd sem lehet kivétel. Hajrá Cigánd!

Érdemes megemlítenünk egy majdhogynem állandó visszajátszót ellenfelünknél. Artem Kontsevoy, aki a fehérorosz U21-es válogatott tagjaként kedden még Cipruson játszott Európa-bajnoki selejtezőt, holnap minden valószínűséggel Cigándon is pályára lép. A kitűnő képességű szélső eddig 5 mérkőzésen 3 gólt szerzett a fakóban.

B-A-Z megyei I. osztály, 11. forduló

2019. október 19., szombat 13:00

Cigánd SE (1.) – Mezőkövesd Zsóry FC II (2.)

Cigánd Városi Stadion

Játékvezető: Nagy László

Asszisztensek: Tóth Ádám, Sass Fruzsina

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!