“Erős és ütőképes csapatunk van” – interjú Belényesi Miklóssal

Belényesi Miklós a télen csatlakozott a Cigánd SE keretéhez. A 35 éves támadón az első perctől látni, hogy igazi vezére lehet a csapatnak a pályán, és a pályán kívül is.

– Szombaton volt az első “cigándi” meccsed amelyen kezdőként léptél pályára, A felkészülés alatt sérüléssel bajlódtál, teljesen egészséges vagy már?
– Sajnos a januári edzéseken megerőltettem a műtött térdemet, ezért vérplazma injekciót kaptam bele, amivel pihennem kellett két hetet. Utána egy speciális hat hetes edzésprogram következett, amiben csak comberősítő gyakorlatok voltak. Minden rendben ment, most már 100%-os állapotban van a térdem!
– Remek győzelmet arattunk a Putnok ellen! Milyen volt belülről a meccs?
– Az edzőnk nagyon jól felkészítette a csapatot, ezért a Putnok nem tudott meglepni minket semmivel, az első perctől kezdve rájuk erőltettük az akaratunkat. Örülök, hogy egy jó és erős csapat otthonában sikerült magabiztos győzelmet aratnunk.
– Látszott az öltözőben és a pályán is, hogy igazi vezéregyéniség vagy, folyamatosan tűzelted és biztattad a társaidat!
– Mivel fiatal és nagyon tehetséges csapatunk van ezért próbálok nekik minden eszközzel segíteni, pozitívan támogatni őket, mert nem akarom, hogy a tét miatt görcsösek legyenek. Nagy fegyvertény, hogy sokan vagyunk ilyen típusú játékosok, és az edzőnk is ilyen!
– Nyilván a sebességed már nem a régi, de így is figyelemreméltó, hogy minden labdáért megküzdőttél, nagyon rutinosan és hasznosan játszottál.
– A mi helyzetünkben minden meccs élet-halál harc, ezért nem is kérdes, hogy mindent megteszünk a győzelem érdekében, az edzőnk is ezt kéri tőlünk.
– Milyennek látod a cigándi csapatot?
– Hétről-hétre jobb formába lendülünk, egyre jobban kezdünk összecsiszolódni. Erős és ütőképes csapatunk van!
– Mit várhatunk a Tiszaújváros ellen?
– A hétvégén egy igazi NB3-as rangadóra van kilátás, mindkét csapat sokkal jobb annál amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Hazai pályán mindenképpen nyerni akarunk, ezért arra kérem a szurkolókat, hogy minél többen jöjjenek ki vasárnap, hogy együtt kiharcoljuk az újabb győzelmet! Szükségünk van rájuk, nagyon sok erőt és önbizalmat ad, ha tudjuk, hogy mellettünk vannak!

NÉVJEGY

Születési hely, idő: Margitta (Románia), 1983. május 15.

Poszt: csatár

Eddigi csapatai: Debereceni VSC, Dunaújváros, Diósgyőri VTK, Paks, Nyíregyháza Spartacus FC, Szolnoki MÁV FC, ASK Baumgarten, Balmazújváros

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!