Bozsikos korosztályaink kiválóan szerepeltek az utolsó őszi eseményeken

Az őszi utolsó Régiós Bozsik-tornát november 14-én hazai pályán rendezhettük meg, nagyszerű szervezés és lebonyolítás mellett. A szervezők az U11-es korosztályoknak két négyes csoportot alakítottak ki, így három csoportmeccset és egy helyosztót játszhatott a nyolc körzetközponti egyesület. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk játékosaink itt is remekül teljesítettek, és ezúttal is 100%-os teljesítményt nyújtottak: a négy meccsből négyet nyertek, teljesen megérdemelten. Paronai Tamás edző: – A tornán az összes játékosomat dicséret illeti, hiszen mindenki nagyon hasznosan és fegyelmezetten játszott. Köszönjük a szakmai stáb munkáját és szülőknek a torna utáni megvendégelést.

A csapat legjobbja: Tóth Máté kapusunk lett, akinek mindent elmond teljesítményéről, hogy a csoportmeccsek alkalmával gólt sem kapott.

Pályára lépő játékosaink: Bogár Roland, Bóka Bálint, Horváth János, Kanócz Leó André, Kapitány Kende, Kassai Tibor, Kállai Martin, Kocsi Zoltán, Kraus Csongor Kende, Kropuch Kristóf, Révész Soma, Tóth Máté

Szombaton lezajlott az utolsó Bozsik-torna is Cigándon. A gyerekek helyenként látványos játékkal, felszabadultan focizva minden meccsüket megnyerték. Nagy Dávid, operatív vezető köszönetet mond a szülők áldozatos hozzáállásáért, hogy a gyerekek nagy létszámmal részt tudtak venni az edzéseken.

Vasárnap Nyíregyházán a Bozsik József Labdarúgó Akadémia szervezésében első alkalommal rendezték meg a Tehetségek kupáját, melyen a SZ-SZ-B megyei körzetközpontok csapatai vettek részt. A Cigánd SE U12-es és U10-es gárdái itt is kiválóan szerepeltek.

Gratulálunk mindenkinek a jó szerepléshez!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!