Szerdán várjuk szurkolóinkat!

Védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkereink, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak már megtekinthetik a szerdai Cigánd SE-Encs bajnoki mérkőzést.

Hétközi bajnokit játszik a CISE – szerdán 17 órától, amikor az Encs csapatát fogadja a Városi Stadionban, immár nézők előtt!

Mint az ismert Magyarországon elérte a beoltottak száma a négymilliót, ezért szombattól megnyitottak a szolgáltatások, valamint látogathatók a sportesemények is – akiknek van védettségi igazolványuk. Tehát 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt!

Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).

FONTOS: a védettségi igazolvány valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal! Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a mérkőzés rendezői.

Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

A maszk használatát továbbra is javasoljuk.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!